WWW.DIRST.LT KRONIKOS: ROMUALDO ČERNECKIO PUSLAPIS <32> ŠIANDIEN ATSISVEIKINAU SU PASKUTINIAIS SAVO DANTIMIS # 2020 – 10 – 12

WWW.DIRST.LT KRONIKOS

ROMUALDO ČERNECKIO

32

Šiandien atsisveikinau su paskutiniais savo dantimis

ROMUALDAS ČERNECKIS, WWW.DIRST.LT

2020 – 10 – 12

Be abejo, išmintingam žmogui svarbiausia gyvenime – sveikata. Jeigu jis supranta savo organizmo poreikius ir tuo vadovaujasi asmeniniame gyvenime, tuomet viskas gerai. Anksčiau, kai dar neslėgė amžiaus našta, apie tai nesusimąstydavau, nes rūpėjo kiti (jaunatviški) dalykai, o dabar gi dažnai išsirutuliuoja tokia daugiametės patirties mintis.

…Iki šiolei dar turėjau kelis tikrus dantis ir pašaipiai save vis vadindavau „pagyvenusiu jaunuoliu“. Deja, vienas jų jau skaudėjo, o kitas – vos laikėsi. Todėl paėjusią savaitę susitariau su gydytoja odontologe juos ištraukti, o šiandien anksti ryte nuvykau į Elektrėnus, kur su paskutiniais ir atsisveikinau.

Kai grįžau, apatinės dantenos burnoje gerokai maudė. Vakarop tai  praėjo. Tada prisiminiau laikus, kai Vilniuje odontologei ištraukus dantį tą vietą labai skaudėjo, ji  ilgokai kraujavo… Su nūdiena net sunku sulyginti – gerąja prasme!

Taigi, šiuo aspektu jau pratinuosi prie naujų būties aplinkybių.

Related posts