BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <31> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS   ( LAPKRIČIO 09 -15 D.) # 2020 – 11 – 08

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

31

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės, padedantis išleisti savo prisiminimus žmogus. 

2020 – 11 – 08

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS 

 ( LAPKRIČIO 09-  15 D.)

Šią neramią dėl vis labiau pas mus beįsisukančios pandemijos savaitę taip norėtųsi atrasti fortūniškos energijos, teikiančių dvasinės stiprybės minčių. Tai jų ir paieškokime kartu su Fortūna.

Visą gyvenimą lydinti žmogų Fortūna sako, kad ilgiau ramybėje ir susikaupime pabuvęs žmogus gali susitikti su Minties angelu.

Kaip ir mintis, taip ir Minties angelas yra nematomas, bet jis dovanoja brangiausią žmogaus turtą – įkvėpimą, pasitikėjimą savimi, kūrybinę galią.

Kokie rūpesčiai beslėgtų, kokios sunkios išorinės ir vidinės mintys besuptų, Tu turi surasti tokią gyvenimo užuovėją, kur galėtum likti tik su savimi, su savo laukiančiu Minties angelo mąstymu.

Minties angelas padeda visur ir visada. Jis savo minčių sparnais paliečia daugelį, bet čiurlioniais, maironiais, mocartais ir kitais savaip apdovanotais minčių kūrybine, energetine jėga tampa tik tie, kurie nuolat laukia įkvėpimo, kurie išgirsta, priima į širdį Minties angelo stiprybės teikiantį mąstymą, kad viską, ką turi laimingiausieji – rankas, akis, širdį – turi ir tu.

Vadinasi, ką gali stipriausieji – gali ir tu.

Lydimas Minties angelo drąsiai, su meile ir pasitikėjimu eik visu Gyvenimo keliu.

Ieškok. Bandyk. Atrask.

Susitikime www.tryszvaigzdutes.lt

♦♦

P.S. Tokios mintys mane aplankė kūrybinės kelionės į šalia Trakų esančią Angelų kalvą metu. Kaip visada, kasdien (nuo 12 iki 13) yra „Mūsų energetinio bendravimo valanda“. Laukiu Jūsų tel. 8687 75147

Related posts