BŪTIS: IŠMINTIS # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS<35> (NE)NUOTOLINIS GYVENIMAS – SUARTINA IR STIPRINA # 2020 – 11 – 27

 BŪTIS: IŠMINTIS

JERONIMO LAUCIAUS 

35

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės  rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas 

2020 – 11 – 27  

(Ne)nuotolinis gyvenimas – suartina ir stiprina

Kaip bebūtų keista ir neįprasta, bet realybė tokia, kad norime ar nenorime, bet turime priprasti prie naujų laikmečio iššūkių ir gyventi pagal jų reikalavimus, kurie, pasirodo, visai nesunkiai realizuojami.

Dar visai neseniai aš beveik nesinaudojau nuotolinėmis realijomis, o vakar net tris kartus gana įdomiai ir produktyviai pabendravau su daugeliu žmonių.

Ryte dalyvavau tarptautiniame Kazachstano nacionalinės bibliotekos surengtame gausiame rašytojų forume.

Po pietų pratęsiau vakar pradėtą seminarą „Sveikatingumo-pozityvumo energetika“ su Plungės viešosios bibliotekos lankytojais.

Vakare dalinausi energetiniais principais su Lietuvos „Žinijos“ draugijos pozityvistų ir senjorų klubų nariais.

Pandemininės gyvenimo sąlygos reikalauja iš mūsų didesnės energetikos, dvasinės stiprybės, todėl visais būdais ieškokime kaip pasikrauti pozityvumo energija, bendraukime.

Įsitikinau, kad ir nuotolinis būdas perduoda ne tik mintis, bet ir pastarųjų energiją, kuri stiprina ir patį žmogų ir net, kaip teigia gydytojai, mūsų imunitetą.

Plačiau: leidyklos internetinėje svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt, galime pabendrauti tel. +370 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com

Related posts