BŪTIS: PAMĄSTYMAI # ANDRIAUS ŠIMKAUS PUSLAPIS <34> DIRST: APIE ASTROLOGIJĄ # 2020 – 11 – 27

BŪTIS: PAMĄSTYMAI 

ANDRIAUS ŠIMKAUS

34

DIRST: APIE ASTROLOGIJĄ

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt

2020 – 11 – 27

Praemonitus, praemunitus. (lot.įspėtas, apginkluotas)

Sveiki,

noriu pasidalyti astrologės Vegos prognoze 2020-iems metams bei šių metų lapkričio mėnesio tinklalapio www.dupasauliai.com, kur talpinamos prognozės, informacija. Administratorė Asta Svirkienė maloniai sutiko, kad tekstas būtų viešinamas www.dirst.lt su nuoroda į autorystę ir tinklapį www.dupasauliai.com.

Iškarpa iš filmuko ,,I, PET GOAT II“

Astrologė Vega. SVARBIAUSI PLANETŲ PLANAI 2020-IESIEMS

,,2020 metais svarbiausi bus Jupiterio, Saturno ir Plutono tranzitai. Metai prasideda Saturno ir Plutono susijungimu Ožiaragio ženkle, po to Jupiteris tris kartus jungsis su Plutonu, o apibūdinančiu metus astrologiniu įvykiu, jo kulminacija bus Jupiterio ir Saturno jungtis Vandenyje, įvyksianti 2020 m. gruodžio 21 dieną. Būtent šis ryšys inicijuos astrologinę Jupiterio ir Saturno eros pradžią oro ženkle, kuri tęsis iki 2159 m. (….)

2020 m. baigiasi Mėnulio užtemimu, kuris įvyks lapkričio 30 d. Dvyniuose, ir po jo sekančiu Saulės užtemimu Šaulyje 2020 m. gruodžio 14 d. Užtemimai parengs kelią ilgai lauktai Jupiterio ir Saturno jungčiai pirmajame Vandenio laipsnyje ir saulėgrįžai Ožiaragyje. Tuo pačiu metu šių dviejų svarbių socialinių planetų derinys suformuos kvadratą Uranui Avine, kuris pagaliau išlaisvins įtampą, kuri padidėjo per šį laikotarpį pasireikšdama kaip senų formų sunaikinimas ir naujų tikslų atsiradimas.

Apibendrinant patartina stengtis per 2020-uosius išsivaduoti iš visko, kas nereikalinga susikaupė jūsų gyvenime, kad atlaisvintumėte vietos tam, kas išties svarbu, nes Jupiterio ir Saturno sąjunga oro ženkle atneš ir naujų problemų, ir naujų šansų mums visiems.“

ŠALTINIS

Astrologė Vega. KAS NAUJO PLANETŲ GYVENIME 2020 M. LAPKRITYJE

,,Lapkričio 29 d. – Neptūnas grįžta į tiesioginį judėjimą Žuvyse. Teigiama įtaka vandens ženklų atstovams. Tęsis sunkių oro sąlygų, gausių sniegų, atmosferos anomalijų, sniego audrų ir audrų laikotarpis. Tikėtinos avarinės situacijos elektros linijose.

Lapkričio 30 d. – Pilnatis. Mėnulis Dvyniuose, Saulė Šaulyje. Emociškai įtemptas laikotarpis. Sveikatos srityje jautrūs ir reikalingi dėmesio: pečiai, dilbiai, rankos, rankos, kvėpavimo takai, bronchai, plaučiai, nervų sistema ir galūnės (ypač susijusios su motorika), kapiliarai, kepenys, kryžkaulis, šlaunies kaulai, uodegikaulis, šlaunies raumenys, klubo sąnariai, juosmens slankstelis, apatiniai nugaros raumenys.

Pilnatis bus netoli Aldebarano-Antareso ašies, vadinamosios katastrofų ašimi. Jausis jų įtaka, veikianti sudėtingus, kritinius įvykius pasaulio politinėje arenoje. Tikėtina dar viena pasaulinės ekonominės ir geopolitinės krizės banga. Įvairių valstybinių ir ekonominių blokų, organizacijų konfrontacijos paaštrėjimas.“

ŠALTINIS

Kaip susidomėjau astrologija

Aš asmeniškai niekada nesidomėjau astrologija, tik astronomija kažkiek. O šiemet, liepos mėn. 24d., www.dirst.lt 3-jų metų sukakties minėjime dalyvavęs Vievio trečiojo amžiaus universiteto dekanas Antanas Anskaitis pasiūlė visiems atkreipti dėmesį į du šviesulius danguje pietryčių kryptimi. Pasakė, kad tai planetos Jupiteris ir Saturnas, kurie juda vienas prie kito ir susitiks š.m. gruodžio 21d.

Tai mane sudomino, nes data ypatinga – trumpiausia diena metuose. Ir grįžęs namo, internete suradau informaciją, kad šios planetos susitiks gruodžio 21d.

Rugpjūčio vakarais besivaikščiodamas vakarais pastebėjau tuos šviesulius, o po mėnesio jo pabaigoje išties pamačiau akivaizdų šviesulių poslinkį vienas kito link.

Spalį netyčia užtikau astrologines prognozes, kurios veda būtent į įvykius, kurie susieti su šių šviesulių susiėjimu į vieną tašką Žemės atžvilgiu.

Rusijoje yra astrologė Svetlana Dragan, kuri dar 2017m. stulbinamai tikslai numatė įvykius iki 2020m. pabaigos, kur vėl figuruoja Saturno ir Jupiterio planetos, Saulės ir Mėnulio užtemimai.

2020m. net 6 užtemimai – du Saulės (birželio 21 d. ir gruodžio 14 d.) ir 4 Mėnulio (sausio 10 d., birželio 05 d., liepos 05 d. ir lapkričio 30 d.). Beje, daugiau užtemimų buvo tik 1917 m. – net 7.

♦♦

Dar viena nuoroda į prognozę lapkričio 30 d. ir gruodžio 14 d. laikotarpiui:

https://www.youtube.com/watch?v=Pwhfpuycmd4 

Visiems ramybės ir sveikatos,

Andrius

Priedai

Rekomenduoju peržiūrėti „YouTube“ vaizdo įrašus:

 – „CGI 3D Animated Short „I, Pet Goat II“ by – Heliofant“

 – „3 года мирового кризиса и новая реальность в 2020 году“ – астрологический прогноз Светланы Драган“

„3 года мирового кризиса и новая реальность в 2020 году“ – астрологический прогноз Светланы Драган

 – „2020 Mėnulio ir Saulės užtemimai (lapkričio 30 – gruodžio 14)“ .

 

Related posts