BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <132> DIRST: DĖL STATINIŲ VALSTYBINĖJE ŽEMĖJE # 2020 – 12 – 19

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

132

DIRST: DĖL STATINIŲ VALSTYBINĖJE

ŽEMĖJE

Informacijos šaltinis: www.elektrenai.lt 

Portale paskelbta: 2020 -12 – 19

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

GYVENTOJŲ DĖMESIUI !

2020-12-15

Elektrėnų savivaldybės administracija kreipiasi į asmenis, turinčius turtinių teisių į statinius (sodo namelius), esančius Elektrinės g. 2, Elektrėnuose.

Prašome iki 2021 m. sausio 8 d. kreiptis į Elektrėnų savivaldybės administracijos Ūkio plėtros ir investicijų skyrių, adresu: Rungos g. 5, Elektrėnai (214 kab.), ir pateikti dokumentus, liudijančius nuosavybės ar kitas turtines teises į šiuos statinius.

Statiniai, kurie be jokio teisinio pagrindo stovi valstybinėje žemėje, turi būti pašalinti.

Vadovaudamiesi Elektrėnų savivaldybės tarybos 2012-06-27 sprendimu Nr. TS – 197 patvirtintų Elektrėnų savivaldybės miestų ir kitų gyvenamųjų vietovių tvarkymo ir švaros taisyklių 5 dalies (Draudimai) 21 punkto (Bendrojo naudojimo teritorijose draudžiama) 21.19 papunkčiu (statyti, įrengti laikinus statinius ar įrenginius neturint nustatyta tvarka suderinto projekto ar statybos leidimo (jeigu jis reikalingas), reikalaujame, kad iki 2021 m. vasario 1 d. savininkai nukeltų Jiems teisėtai nepriklausančius statinius ir nukėlę statinius sutvarkytų teritoriją.

Elektrėnų savivaldybės administracija, siekdama užtikrinti miesto estetinį vaizdą, nepašalintus statinius po nustatyto termino pašalins, o savininkams bus išrašytos sąskaitos-faktūros.

Elektrėnų savivaldybės administracija 

Related posts