BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <133> DIRST: APIE KRIZIŲ ĮVEIKIMO KOMANDĄ # 2020 – 12 – 20

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

133

DIRST: APIE KRIZIŲ ĮVEIKIMO

KOMANDĄ

Informacijos šaltinis: www.elektrenai.lt 

Portale paskelbta: 2020 -12 – 20

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

JEIGU JŪSŲ, ARTIMŲJŲ, DRAUGŲ GYVENIME, DARBOVIETĖJE AR BENDRUOMENĖJE ĮVYKO SUKREČIANČIŲ ĮVYKIŲ, PASINAUDOKITE NEMOKAMA PAGALBA!

2020-12-18

Jeigu Jūsų, Jūsų artimųjų, draugų ar bendruomenės, kurioje gyvenate ar dirbate, gyvenime įvyko nelaimingas, dramatiškas atsitikimas, kuris sukrėtė, pastebite, kad įvykį lydi itin stiprūs emociniai išgyvenimai, kviečiame pasinaudoti nemokamomis Mobiliosios psichologinių krizių įveikimo komandos specialistų konsultacijomis.

Krizių įveikimo komandos pagalba asmeniui ar jo artimiesiems gali padėti išgyventi, geriau suprasti krizinius jausmus, patarti, kaip artimieji, įstaiga ar bendruomenė gali padėti labiausiai paveiktiems žmonėms.

Išankstinė registracija nereikalinga. Konsultacijos teikiamos 8.00–20.00 val. (kiekvieną dieną, įskaitant savaitgalius). Kontaktinė informacija: tel. 8 616 22 252, el. p. mobilikomanda@krizesiveikimas.lt. Esant poreikiui, mobilioji specialistų komanda sutartu laiku gali atvykti ir teikti pagalbą vietoje.

Kai nelaimingas atsitikimas ar kitas krizinis įvykis nutinka organizacijoje, krizių įveikimo komandos konsultacijos gali padėti efektyviau suvaldyti krizę ir išvengti galimų neigiamų pasekmių. Krizei užsitęsus ar nesiimant krizės valdymo veiksmų, gali prastėti psichologinis klimatas organizacijoje: mažėti darbuotojų motyvacija ir įsitraukimas, silpnėti tarpusavio ryšiai, didėti perdegimo rizika, daugėti atvejų, kai pasiimami nedarbingumo pažymėjimai ar išeinama iš darbo.

Plačiau apie teikiamą pagalbą skaitykite čia (nuoroda į skaidres (1018.5 kb) ir lankstuką (709.2 kb).

Related posts