BŪTIS: SVEIKATA # ANDRIAUS ŠIMKAUS PUSLAPIS <7/67> DIRST: VAKCINOS!  # 2021 – 01 – 07

BŪTIS: SVEIKATA

ANDRIAUS ŠIMKAUS

7 / 67

DIRST: VAKCINOS! 

 

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt

2021 – 01 – 07

Sveiki,

Siūlau paskaityti google vertėjų verstą ir neredaguotą tekstą apie Norvegijoje atliekamą tyrimą dėl dviejų mirčių, galimai susijusių su skiepijimu.

ŠALTINIS

Mirtys slaugos namuose po koronarinės vakcinacijos

Norvegijos vaistų agentūra ir Norvegijos visuomenės sveikatos institutas atidžiai tiria dvi mirtis, apie kurias pranešta, kad įvertintų, ar yra ryšys su koronarine vakcina.

Vakcinacijos nuo pandemijos metu Norvegijos vaistų agentūra ir Nacionalinis visuomenės sveikatos institutas stebi nepageidaujamus reiškinius, apie kuriuos pranešama nuolat ir greitai reaguojama įtarus netikėtą, naują ar rimtą šalutinį poveikį. Antradienį, sausio 5 d., gavome du pranešimus apie mirtį, įvykusią praėjus kelioms dienoms po vakcinacijos.

Šiuo metu pasirinktų slaugos namų gyventojai yra gavę koronarinę vakciną „Comirnaty“ („BioNTech / Pfizer“).

– Dabar skiepijami silpniausi ir pažeidžiamiausi, sergantys sunkiomis ligomis. Tada tikriausiai bus mirčių, artimų skiepijimo laikui. Tuomet turime įvertinti, ar būtent vakcina yra mirties priežastis, ar sutapimas, kad tai įvyksta taip greitai po skiepijimo, – sako medicinos direktorius Steinaras Madsenas.

Norvegijos slaugos namuose per savaitę miršta apie 400 žmonių. Norvegijos visuomenės sveikatos institutas stebi gyventojų mirtingumą. Norvegijos vaistų agentūra ir Nacionalinis visuomenės sveikatos institutas stebi visus pranešimus apie įtariamą šalutinį poveikį, įskaitant mirtį, kad įvertintų priežastinį ryšį.

ŠALTINIS

2020 m. – Kaip apsisaugoti nuo koronaviruso? 

2021 m. – Kaip išvengti, tikėtina, gana saugių skiepų? 

2022 m.  – Kaip pabėgti nuo paskiepytųjų?

 Likite sveiki,

Andrius  

Related posts