BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <4/48> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. SAUSIO 11- 17 D.) # 2021 – 01 – 10

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

4 / 48

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius, 

2021 – 01 – 10

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. SAUSIO 11- 17 D.)

Šią besitęsiančią pandeminę savaitę, kai dažnam žmogui nėra su kuo ir pasikalbėti, Fortūna siūlo filosofinę išeitį – receptą „Pasikalbėjimas su kepure“

Jis dabar jau nebepamena, kas davė jam patarimą, kad visada, kai neturi su kuo pasikalbėti, pasiguosti, tai gali nusiimti kepurę ir su ja pasišnekėti.

Patarimas jam patiko. Kadangi su žmonėmis jis susitikdavo retai, tai ir pasikalbėti su bet kuo tapo vis sunkiau.

Gyvenimo, kaip ir žmonių, nesulaikysi, nesustabdysi nuo įprasto lėkimo. Rodos, pati lemtis iš dienų ir rūpesčių susivijusi sau botagą, vaikė visas jo dienotvarkes dulkėtais gyvenimo keliais, neleisdama nieko pakeisti pagal savo valią.

Tik nusiėmęs kepurę, tik abiem rankomis į ją įsitvėręs, jis galėjo nors trumpam sulaikyti lemties primestą bėgsmą ir išsikalbėti apie viską, kas gyveno širdyje, kas prašėsi į laisvę.

Deja, to gyvenimą naujai įprasminusio atradimo kiti nepriėmė. Vieni jo nesuprato, kiti nerado laiko pasikalbėti net su savo kepurėmis.

Jam beliko tik svajoti, jog kada nors susirinks keli jo geriausi draugai, nusiims kepures ir, galbūt, pirmą kartą, visi nuoširdžiai pasikalbės.

Jie net atsisveikindami iš rankų jau nepaleis kepurių, kurias, kaip kiti traškančius ausinukus, užsidės tik išėję į pilnas skubančių žmonių gatves.

P.S. Dėl to, kad žmonės galėtų pasikalbėti ne tik su kepurėmis, kasdien (nuo 12 iki 13) visą valandą skiriu mūsų bendravimui, kad pasikalbėjus būtų šviesiau, kad jau sausyje pajustume artėjantį pavasarį, tel. 8 687 75147. Plačiau www.tryszvaigzdutes.lt

Related posts