BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <53/206> DIRST: KAIP NŪNAI SAVIVALDYBĖJE  TVARKOMI KELIAI # 2021 – 01 – 29

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

53 / 206

DIRST: KAIP NŪNAI SAVIVALDYBĖJE 

TVARKOMI KELIAI  

Informacijos šaltinis: www. elektrenai.lt  

Portale paskelbta: 2021 – 01 – 29

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

INFORMACIJA APIE KELIŲ VALYMĄ

2021-01-29

Dėl iškritusio gausaus šlapio sniego savaitės viduryje dalis Elektrėnų savivaldybės teritorijoje esančių kelių buvo sunkiai išvažiuojami, taip pat gauta pranešimų dėl nuvirtusių medžių, be elektros likusių namų ūkių.

Šiuo metu Elektrėnų savivaldybėje keliai valomi visu pajėgumu, iki sekmadienio planuojama išvalyti šalutinius kelius ir atskirus privažiavimus iki sodybų. Be elektros vis dar likę keletas namų ūkių Vievio, Kietaviškių, Kazokiškių ir Semeliškių seniūnijose.

Elektrėnų savivaldybės administracija kreipėsi į AB ,,Kelių priežiūra“ dėl prastai valomų krašto ir rajoninių kelių, esančių savivaldybės teritorijoje. Įmonės atstovai pažadėjo sniegą nuvalyti, kai tik baigs tvarkyti magistralinius kelius.

Raginame daugiabučių namų gyventojus pagal galimybes stovėjimo aikšteles valytis patiems, nes gerai išvalyti automobiliais užstatytas aikšteles sudėtinga.

Artimiausiu metu planuojama valyti sniegą prie pusiau požeminių konteinerių aikštelių Elektrėnuose ir Vievyje, kad atliekos būtų išvežtos laiku.

Nuoširdžiai dėkojame Elektrėnų savivaldybės ūkininkams, UAB ,,VAATC“ ir kitiems, padėjusiems kovoti su stichija! 

Related posts