BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS PUSLAPIS <9/53> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. VASARIO 1 – 7 D.) # 2021 – 01 – 31

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

9 / 53

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius, 

2021 – 01 – 31

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. VASARIO 1 – 7 D.)

Šią vasario mėnesio pirmą savaitę Fortūna siūlo sustiprinti, atgaivinti save „Atminties pasaulio“ vitališka energetika. Pandemininės nuotaikos neišvengiamai veikia mus visus, todėl būtina ieškoti naujų, anksčiau gal ir nepastebėtų energetinių šaltinių. Vienas iš tokių – mūsų atmintis, kurioje esame nuoširdesni, atidesni sau ir kitiems, tuo – ir ne tik tuo – laimingesni.

Atmintis gyvena savo ir mūsų atminties pasaulyje.

Atmintis gyvena ilgiau už žmogų. Ji gyvena nuolat keliaudama per daugelio žmonių atmintį, tuo palikdama to žmogaus šventumo ir išlikimo ženklą.

Tai supratęs žmogus įgauna atminties globą.

Atminties globojamas žmogus prisiminimais laimina ne tik šiandieną, bet ir tiesia palaimintus kelius į ateitį.

Kuo plačiau atverk duris visada, kai į jas beldžiasi atmintis, bet būk atidus – pasitikrink, ar už jos nesivelka kokia nors svetimų minčių baidyklė.

Prisimindamas atmintį žmogus ją įkvepia naujiems prisiminimams.

Į savo pasaulį atmintis priima kiekvieną: bet ne gyventi, o svečiuotis. Paskui ji palydi į gyvenimą su nauja energija ir meile.

Atmintis – gali būti mūsų gyvenimo grožio ir prasmės kūrėja.

Tik ji gali atkurti ir prarastą rojų.

P.S. Plačiau www.tryszvaigzdutes.lt. Atsivertę naująjį svetainės skyrelį „Elektroninis knygynėlis „VAISTAŽODŽIAI“, sužinosite, kaip atsisiųsti sau generuojančius energetiką vaistažodžius net nepakilus iš lovos. Kaip ir visada, kasdien (nuo 12 iki 13) visą valandą skiriu mūsų energetiniam bendravimui, Jūsų klausimams:  tel. 8 687 75147. 

Related posts