BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <68/221> APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021 – 02 – 04

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

68/221

APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE,

VILNIAUS KRAŠTE

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 02 – 04

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

Kelių būklė ir eismo sąlygos 2021-02 – 04 06:00

 2021 – 02 – 04

 Eismo sąlygas sunkina plikledis! Būkite budrūs!

Dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos pietų ir vidurio Lietuvoje – Alytaus, Marijampolės, Kauno ir Vilniaus apskrityse. Čia kelių dangos šlapios, vietomis ir pagrindiniuose keliuose su puraus ar pažliugusio sniego sluoksniu iki 10 cm. Alytaus ir Lazdijų rajonuose susiformavęs plikledis. Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių šlapios arba drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka slidūs, provėžoti, su prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, yra ir apledėjusių kelių ruožų. Slidžius kelių ruožus valo ir barsto AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašome būti atidžius ir neskubėti bei pasirinkti esamai kelio dangos būklei tinkamą greitį ir jo neviršyti.

Alytaus apskrityje vis dar yra sunkiai pravažiuojamų rajoninių kelių.

Kauno, Marijampolės, Alytaus ir Vilniaus apskrityse snygis, kitur be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 iki 7 laipsnių šalčio.

Dieną eismo sąlygas sunkins snygis, plikledis! Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną vietomis negausiai pasnigs. Kai kur pustys, išliks plikledis. Vėjas šiaurinių krypčių, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.

Related posts