BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT PUSLAPIS <94/247> APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021 – 02 – 15

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

94/247

APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE,

VILNIAUS KRAŠTE

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 02 -15

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

I. Kelių būklė ir eismo sąlygos 2021 – 02 – 15 06:00

Eismo sąlygas sunkina plikledis! Būkite atidūs!

Dėl buvusio ar tebesitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos Šiaulių, Jurbarko, Molėtų, Vilniaus, Prienų, Marijampolės rajonuose. Čia pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos vietomis su šlapio ar pažliugusio sniego provėžomis, o Kretingos, Šiaulių, Anykščių ir Vilkaviškio rajonuose yra ir apledėjusių kelių ruožų. Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos, vietomis provėžuotos. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje su prispausto ar puraus sniego sluoksniu iki 10 cm, vietomis yra apledėjusių kelių ruožų. Apsnigtus ir slidžius kelių ruožus prižiūri AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į tai, kad keliai yra slidūs, todėl neskubėkite, nedarykite staigių manevrų.

Šiaurės rytų Lietuvoje lengvas snygis, vietomis pusto, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio, vietomis iki 13 laipsnių šalčio.

Dieną eismo sąlygas vietomis sunkins plikledis! Būkite budrūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną žymesnių kritulių nenumatoma. Vietomis bus plikledis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, pajūryje – nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio.

Related posts