BŪTIS: DISKUSIJOS # ANDRIAUS ŠIMKAUS P.<39/95> DIRST: KITOKS POŽIŪRIS Į COVID-19 PANDEMIJĄ # 2021 – 03 – 03

BŪTIS: DISKUSIJOS

ANDRIAUS ŠIMKAUS

39/95

DIRST: KITOKS POŽIŪRIS Į COVID-19

PANDEMIJĄ

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt 

2021 – 03 – 03

,,…kadangi žmogaus teisių nepaisymas ir niekinimas pastūmėjo vykdyti barbariškus aktus, kurie papiktino žmonijos sąžinę..“

1948m. VISUOTINĖ ŽMOGAUS TEISIŲ DEKLARACIJA

##

Sveiki.

 Siūlau paskaityti medžiagą apie šiuo metu pasaulio teisininkų ruošiamą antrąjį Niurnbergo tribunolą.

Tekstą vertė „Google“ vertėjas, kurį aš redagavau minimaliai. 

Nuoroda į originalų tekstą:

https://www.ukcolumn.org/community/forums/topic/reiner-fuellmich-with-other-german-lawyers-class-action/

,,Pakeliui didžiausias visų laikų Niurnbergas“

 21/02/2021

Jean-Michel Grau

Šiuo metu organizuojamas antrasis Niurnbergo tribunolas, kuris vadovaujant amerikiečių ir vokiečių advokatui Reineriui Fuellmichui, keliančiam kaltinimus dėl Covid-19 skandalo, tūkstančiams teisininkų visame pasaulyje ruošia grupinį ieškinį, , kuriuo manipuliuojama Davoso forume.

Šiuo atžvilgiu verta priminti, kad Reineris Fuellmichas yra advokatas, kuriam pavyko pasmerkti automobilių milžinę „Volkswagen“ dėl klastotų katalizatorių. Ir tam pačiam advokatui pavyko pasmerkti „Deutsche Bank“ kaip nusikalstamą įmonę.

Reinerio Fuellmicho teigimu, visi sukčiavimai, kuriuos padarė Vokietijos įmonės, yra niekiniai palyginus su žala, kurią „Covid-19“ krizė padarė ir tebekelia. Ją reikėtų pervadinti į „Covid-19 skandalą“, o visi atsakingi asmenys turėtų būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn už civilinę žalą dėl manipuliacijų ir suklastotų bandymų protokolų. Todėl tarptautinis verslo advokatų tinklas pateiks didžiausią visų laikų deliktų bylą – „Covid-19“ sukčiavimo skandalą, kuris tuo tarpu virto didžiausiu kada nors įvykdytu nusikaltimu žmonijai.

Vokietijos teisininkų grupės iniciatyva įsteigta „Covid-19“ tyrimo komisija, kurios tikslas – pareikšti tarptautinį grupės ieškinį pagal anglosaksų teisę. Čia pateikiamas apibendrintas paskutinio daktaro Fuellmicho 2021 02 15 komunikato vertimas.

„Berlyno tyrimo komisijos dėl Covid-19 aferos nuo 2020 m. liepos 10 d. rengti apytiksliai 100 tarptautiniu mastu žinomų mokslininkų, gydytojų, ekonomistų ir teisininkų klausymų parodė, kad „Covid- 19“ skandalas niekada nebuvo sveikatos problema. Atvirkščiai, taip buvo įtvirtinta korumpuotos „Davoso klikos“ neteisėta galia (neteisėta, nes ji buvo gauta nusikalstamais metodais), perduodant žmonių turtus Davoso klikos nariams, be kita ko, ypač didelėms įmonėms sunaikinant mažas ir vidutines. Tokios platformos kaip „Amazon“, „Google“, „Uber“ ir kt. galėtų pritaikyti savo rinkos dalį ir turtus “.

(…)

„Mes ne kartą matėme, kas patvirtinta: viruso keliamas pavojaus laipsnis maždaug toks pats kaip sezoninio gripo, neatsižvelgiant, ar tai naujas (visiškai ar iš dalies pagamintas) virusas, ar mes tiesiog sergame gripu, pavadintu „Covid-19 pandemija“. Tuo tarpu Drosteno PGR tyrimai net negali mums nieko pasakyti apie užkrečiamas infekcijas. Dar blogiau, kad panaudojus kovos priemones daroma žala sveikatai ir ekonomikai tokia pražūtinga, jog turime kalbėti apie istoriškai unikalų sunaikinimo lygį.“

„Ypač akivaizdu, jog tai sveikatai niekada nebuvo problema, išskyrus genetiškas eksperimentines medžiagas, užmaskuotas„ skiepais “, kurių injekcijos dabar masiškai padaro didžiulę žalą, įskaitant mirtinas pasekmes. Pasaulio populiacija šioms eksperimentinėms genų injekcijoms buvo naudojama kaip jūrų kiaulytės palaipsniui ir labai greitai. Siekiant įbauginti gyventojus įvestos pavojingos ir žalingos (net ir PSO teigimu) privalomos, nereikalingos ir pavojingos kaukių dėvėjimo ir socialinio atsiribojimo priemonės, nereikalingos ir neproduktyvios. Taigi gyventojai buvo „pasiruošę“ injekcijoms“.

„Tuo tarpu vis daugiau žmonių, ne tik teisininkai, reikalauja nedelsiant nutraukti šias žmogžudiškas priemones, ir pasiekti, kad teisminę peržiūrą atliktų tikrai nepriklausomas tarptautinis teismas pagal Niurnbergo teismo procesą.“

(…)

1945 m. Niurnbergo procesas

VISUOTINĖ ŽMOGAUS TEISIŲ DEKLARACIJA

NIURNBERGO KODEKSAS LIETUVIŲ KALBA

NIURNBERGO KODEKSAS ANGLŲ KALBA

NIURNBERGO KODEKSAS RUSŲ KALBA

Geros sveikatos visiems,

Andrius 

Related posts