BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS  # WWW.DIRST.LT P.<167/320> APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021 – 03 – 12

BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

167/320

APIE EISMO SĄLYGAS LIETUVOJE,

VILNIAUS KRAŠTE

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 03-12

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

  Kelių būklė ir eismo sąlygos 2021-03-12  06:00

Keliuose yra slidžių ruožų! Būkite atidūs!

Dėl naktį buvusių ir tebesitęsiančių mišrių kritulių – snygio, šlapdribos, lijudros ir lietaus – šį rytą sudėtingos eismo sąlygos daugelyje šalies rajonų. Magistraliniai keliai vietomis padengti šlapio arba pažliugusio sniego sluoksniu, krašto ir rajoniniai keliai vietomis padengti prispausto ar puraus sniego sluoksniu iki 10 cm, daug kur provėžoti, taip pat yra slidžių ruožų dėl susiformavusio plikledžio Šiaulių, Anykščių, Jonavos rajonuose. Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei nedaryti staigių manevrų.

Daugelyje šalies rajonų mišrūs krituliai, tik pietinėje dalyje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 Iaipsnių šilumos.

Dieną eismo sąlygas sunkins gūsingas vėjas. Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną vietomis krituliai, vyraus lietus. Vėjas pietvakarių, 9–14 m/s, vietomis gūsiai iki 15–20 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šilumos.

Related posts