BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<20/64> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (2021 M. KOVO 28 – BALANDŽIO 04 D.) # 2021 – 03 – 28

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 20/64

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 03 – 28

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. KOVO 29 – BALANDŽIO 04 D.)

Šią Didžiąją savaitę Fortūna mums išrašytą receptą pavadino ”PALAUKITE – TEGUL PASIVEJA“. Išties turime gerą progą neskubėti, palaukti to, ko kažkada galbūt nesulaukėme, palaukti to, kas mūsų galbūt laukia su Likimo dovanomis.

Kai žmonės ėmė labai skubėti, lenktyniauti vieni su kitais, jų sielos, per amžius nežinodamos tokio tempo, nebespėjo paskui juos, ėmė atsilikinėti.

Netekę savo namų, atsilikę vidiniai pasauliai dar kurį laiką bandydavo vytis nežinia kur nuskubėjusius žmones, bet greitai pavargdavo, visa savo esybe pajausdavo, kad nepaisant pastangų jie tolsta vis labiau ir labiau.

O žmonės, likę be sielų, kurį laiką to net nepastebėdavo.

Jie buvo taip užsiėmę lenktynėmis vieni su kitais, su laiku, su savimi, kad pagalvoti apie kažkokius tai vidinius pasaulius nelikdavo ir to paties laiko, su kuriuo nesėkmingai lenktyniavo.

Nieko nežinodamas apie lenktynes laikas, kaip visada, ėjo įprastiniu laiku dalindamas karališkas savo dovanas tik žengiantiems kartu.

Kaip bebūtų užsiėmę besieliai žmonės, jie negalėdavo nepajusti užgriuvusių vargų, negalėdavo nesuprasti, kad gyvenimas tampa ne visai gyvenimas, kad ir jie patys tarsi jau ne visai žmonės.

Juk tik sielos pastebi ryto aušras, tik jos mato ne tik akis, bet ir žvilgsnius, tik jos apdovanoja žmogų visų nematomų pasaulių dovanomis, be kurių ir didžiausias turtuolis tėra apgailėtinas žemės vargšas…

Iš to vargingo gyvenimo pabėgdavo tik tie, kurie pagauti netikėto jausmo ar sustabdyti ligos sustodavo, lyg kažko laukdami apsidairydavo, širdimi pajusdavo, kad būtis – tai ne tik bėgimo takas.

Laimingiausieji kartais sulaukdavo ir toliausiai atsilikusių, namų pasiilgusių sielų, kurios dar jaukiau šiuos puošdavo.

Palauk – gal pasivys…

P.S. Plačiau apie Fortūnos palinkėjimus, energetinius seminarus, kaip išleisti savo knygą – www.tryszvaigzdutes.lt. Tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com 

Related posts