BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<25/69> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. BALANDŽIO 25 – GEGUŽĖS 2 D.) # 2021 – 04 – 25

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 25/69

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 04 – 25

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. BALANDŽIO 25 – GEGUŽĖS 2 D.)

Kartą po energetinio seminaro aš tarsi išgirdau Fortūnos klausimą: „Ar susimąstei, kiek žmogus turi gyvasties savo gyvybėse“? Fortūna ne tik paklausė, bet ir padėjo ieškoti atsakymo, kurį dabar gali perskaityti ir Tu.

Gali ne tik perskaityti, bet ir pasinaudoti viskuo, kuo Fortūna padeda žmogui būti fortūnišku.

Kiek gyvasties Tavo gyvybėse?

Jei panorėtum suskaičiuoti kiek Tu turi, kiek valdai gyvybių, tai neužtektų ir milijono metų.

Kiekviena ląstelė – kiekviename mūsų jų trilijonai – gyva!

Tai nustatyti prireikė tik mikroskopo, o suprasti gyvybės stebuklo galią ir grožį reikia ir viso žmogaus proto, ir tikro meilės gyvenimui jausmo.

Pačiame ląstelės pavadinime užkoduota stebuklinga prasmė: ląstelė (lot. Cellula – nedidelė patalpa).

Trilijonai tų nedidelių patalpų sudaro didingą mūsų gyvybės rūmą!

Tų gyvybės rūmų valdovas, karalius – aš, tu, kiekvienas žmogus, kiekvienas mūsų – vargšas ar turtuolis, matantis pasaulį tiesų, ar apverstą.

Tereikia tikro  arališko jausmo, noro gyventi toje karalijoje, tereikia mylėti visas valdomas gyvybes, dalintis savo meile, kalbėtis su jomis, išklausyti jas.

Valdyti visą savo gyvybės karaliją galima tik gyvenant toje karalijoje, neiškeliavus per toli.

Kartais ilgai užsibuvus svetur, užsižiūrėjus į kitus, kitų žmonių pasaulius, savas pasaulis, nuosavi gyvybių rūmai lieka be priežiūros, be būtinos gražiam, sveikam gyvybės pasauliui reikalingos tvarkos.

Liga – tai pavargusi nuo nedėmesingumo sau, paklydusi sveikata.

Nuo nedėmesingumo silpsta net širdies gyvoji energija, silpsta gyvasties energija visose Tavo gyvybėse.

Visada sugrįžk į savo gyvybių rūmus, būk su savimi mintimis, jausmais, su kiekvienu širdies tvinksniu.

Saugok gyvastį savo gyvybėse, stiprink ją gyvenimo meile, nuolatiniais ieškojimais ir energetiniais gyvybės, gyvenimo meilės atradimais.

P.S. Visą mėnesį mano vedamuose energetiniuose renginiuose, individualiuose pokalbiuose,tokio pobūdžio seminaruose (nuotoliniu būdu) bus ieškoma, kaip sustiprinti savo gyvybinę energiją, kaip ja naudotis, kad kuo ilgiau išsaugotume savo jaunystę ir sveikatą.

Plačiau apie tai ir kaip išleisti savo knygą www.tryszvaigzdutes.lt. Rašykite: el. paštas JeronimasL@gmail.com, skambinkite: tel. 8 687 75147.

 

Related posts