BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<26/70> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. GEGUŽĖS 03 – 09 D.) # 2021 – 05 – 02

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 26/70

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 05 – 02

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. GEGUŽĖS 03 – 09 D.)

Fortūna teigia, kad dabinasi kiekvieną pavasarį ne tik Žemė, bet nuo pat Didžiojo Sprogimo Visata puošia visą mūsų gyvenimo Pasaulį. Norėdamas, tarsi kokiame stebuklingame grožio salone, gali pasipuošti ir Tu.

Pasaulis puošia Žemę, jūras, Dangų.

Puošia visa, kas gyva.

Įsimylėjęs jis puošia ir visus žmones.

Visus tuos, kurie atsisukę veidu į Pasaulį.

Vieni lieka išpuošti šviesiomis spalvomis, kiti – tamsiomis, o nusisukusieji nuo Pasaulio lieka bespalviai.

Pažvelk į Dangaus veidrodį ir pamatysi, kokiomis Likimo spalvomis buvai išpuoštas, kokios spalvos gal jau pakito, patamsėjo, kokias spalvas žiūrėdamas į Dangų gali paryškinti, pašviesinti, pagyvinti.

Žvelgdamas į Dangų, širdimi, mintimis kurk savo norimą gyvenimo paveikslą, rezonuok su energetinėmis Dangaus bangomis, priimk visą Tau skirtą gyvybinę energiją. 

 

P.S. Visą gegužę mano vedamų Energetinių seminarų (nuotoliniu būdu) individualių pokalbių temos bus apie tai, kaip sustiprinti savo gyvybinę energiją, kaip ja naudotis, kad kuo ilgiau išsaugotume savo energiją ir sveikatą.

Plačiau apie tai www.tryszvaigzdutes.lt. (skyrelis „Gegužės energetiniai seminarai“). Rašykite: el. paštas JeronimasL@gmail.com, skambinkite tel. 8 687 75147. 

 

Related posts