BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<32/76> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. GEGUŽĖS 31 – BIRŽELIO 6 D.) # 2021 – 05 – 30

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 32/76

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 05 – 30

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. GEGUŽĖS 31 – BIRŽELIO 6 D.)

Fortūna teigia, kad laimingesni yra tie, kurie nevengia primirštų žodžių apie sielą, kūrybą, kurie skaito ilgesnius nei vieną skiemenį, nei vieną sakinį tekstus. Jei Jūs tam pritariate, tai tikėtina, kad šis Fortūnos receptas paskatins Jus žengti žingsnį nauju sėkmių keliu. Pirmyn!

Sielos, kaip ir visa, kas gyva, nebūna benamės.

Jos turi skirtingas savo buveines: vienos – menkus namelius, kitos – erdvius namus, didžiausios – rūmus.

Pasiseka tam, kuris apgyvendina savo sielą puošniuose rūmuose, saugančiuose nuo šaltų likimo vėjų pilyse.

Tuomet žmogus jaučia pasaulio darną, regi žemės, dangaus grožį, jo siela veda ego plačiausiais gyvenimo keliais, apdovanoja visais įmanomais turtais, atskleidžia kitiems neįmenamas paslaptis.

Asmenys gautas likimo dovanas priima kaip privilegiją, kuri nuo pat gimimo priklauso būtent jiems, tiktai jiems.

Jei sielai po paslaptingų dalybų liko tik mažas namelis su vieninteliu langeliu, su siauromis durelėmis, tai tam žmogui iš viso pasaulio platybių atitenka tik menkas horizonto gabalėlis.

Į tokio namelio duris retai tepasibeldžia didžios mintys, prie langelio nepražysta skaisčios norų, svajonių gėlės, neatrieda pilnos likimo dovanų karietos.

Ne visi tų mažų namelių prižiūrėtojai (jie taip vadinami dėl to, nes turi nuolat rūpintis, prižiūrėti, kad tie nameliai nesugriūtų) priima tai kaip savo lemtį, kaip būtinos pasaulio įvairovės dėsnį.

Kai kurie jų, lyg kieno pastūmėti, kartais taip kilsteli galvą, kad pramuša žemas namelių lubas, ir, savo pačių nuostabai, pamato visą dangaus didybę.

Jei tik neišsigąsta, jei tik nesmunka tuojau pat atgal į namelio prieblandą, tai juos nušviečia karališka mintis, kad dangus priklauso ne tik visiems, bet ir kiekvienam – vadinasi, tau ir man.

Kai tai įvyksta, siela iš tų minčių pasistato pačius didingiausius rūmus.

Prižiūrėtojas tampa karaliumi.

Vargai ir nesėkmės – laimės atradimų keliu.

Ženk!

P.S. Plačiau apie energetines paieškas, seminarus www.tryszvaigzdutes.lt. El. paštas JeronimasL@gmail.com. Susitikime You Tube https://youtu.be/x7IMaAL2pd8. Tel. 8 687 75147.

 

Related posts