BŪTIS: PAMĄSTYMAI # ANDRIAUS ŠIMKAUS P.<92/148> DIRST: APIE SUOMIŲ PARLAMENTARO NUOMONĘ # 2021 – 07 – 08

BŪTIS: PAMĄSTYMAI

ANDRIAUS ŠIMKAUS

92/148

DIRST: APIE  SUOMIŲ PARLAMENTARO NUOMONĘ

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt 

2021 – 07 – 08

Sveiki, manau, kad tikslinga susipažinti ir su žemiau pateikta suomių parlamentaro nuomone.

Ano Turtiainen, Suomijos parlamento narys, 2021 birželio 9 d. pasakė atvirą kalbą apie Suomijoje vykdomą galimą COVID vakcinos genocidą. Jis įspėjo visus šalies parlamento ir žiniasklaidos narius, leisdamas suprasti, kad jeigu jie ir toliau klaidins mūsų piliečius, pasakodami pasakas apie saugias vakcinas, tai sąmoningai dalyvaus keliuose skirtinguose nusikaltimuose, sunkiausias iš kurių būtų net genocidas.

Visa parlamentaro kalba:

„Gerbiamasis Pirmininke, komiteto ataskaitoje minimi įvairūs realūs iššūkiai Suomijos saugumui. Tačiau šioje ataskaitoje trūksta neapminėtų labai rimtų iššūkių Suomijos ir suomių saugumui dabartiniame kasdieniame gyvenime. Turiu omenyje šias vadinamąsias COVID vakcinas, kurios taip pat suskaldė mūsų žmones į dvi dalis: budrius ir klystančius.

Gerbiamieji Parlamento nariai (MP´s), dabar pateiksiu jums šią informaciją, kad daugiau niekada negalėtumėte teisintis nežinojimu, išgirdę apie riziką, su kuria susidūrė Suomijos piliečiai. Nūnai Suomija savo piliečiams švirkščia toksinus, kurie užmaskuoti kaip COVID vakcinos. Klausykite atidžiai. Nė vienu iš tų švirkščiamų nuodų, užmaskuotų kaip COVID vakcinos, Suomijoje nėra suteiktas leidimas prekiauti, tik sąlyginis Europos vaistų agentūros (EMA) sutikimas, kuriame nurodyta, jog šis sąlyginis, citata: „Turima informacija turi įrodyti, kad medicininio preparato nauda yra didesnė už jo keliamą riziką“.

Antra, gerbiami kolegos, nepaisant žiniasklaidos kartojimo, iki šiol Suomijoje oficialiai neturime nė vieno mirties nuo COVID atvejo. THL (CDC atitikmuo) duomenimis, oficialios 2020 m. mirties priežastys bus paskelbtos tik 2022 m. Tačiau Fimea (VAERS atitikmuo) duomenimis, Suomijoje nuo COVID vakcinų mirė 78 žmonės, yra 1 306 pranešimai apie sunkias nepageidaujamas reakcijas ir 3 630 neapdorotų pranešimų. Apskaičiuota, kad maždaug 57 % apdorotų pranešimų yra su rimtomis nepageidaujamomis reakcijomis.

Šios informacijos šaltinis yra Fimea (fimea.fi (http://www.fimea.fi/)).

Suomijos parlamento narys Ano Turtiainen (Šaltinis)

Trečia, šių toksinių medžiagų, užmaskuotų kaip COVID vakcinos, sąlyginėje rinkodaros licencijoje taip pat rašoma, citata: „Pareiškėjas turi būti pajėgus ateityje pateikti išsamią klinikinę informaciją“. Gerbiami kolegos, šis tekstas paimtas tiesiai iš Europos vaistų agentūros (EMA) interneto svetainės. Daug kartų čia sakiau, kad tai yra eksperimentas su žmonėmis. Pažeidžiant Niurnbergo kodeksą, suomiams nebuvo pasakyta, kad tai yra eksperimentas su žmonėmis.

Dabar šia kalba aš visiems jums ir žiniasklaidai pranešiau, kad tai yra eksperimentas su žmonėmis ir kad jo rezultatai yra siaubingi. Palyginimui, anksčiau nepavykęs vakcinos Pandemrix eksperimentas buvo sustabdytas, o šalutinių poveikių buvo 32 kartus mažiau nei dabar. Taigi dabar klausiu jūsų visų: kiek dar žmonių turėtų mirti ar susižeisti, kad nutrauktume šį žmonių žudymą?

Gerbiami kolegos, dabar jau žinote apie šią itin rimtą grėsmę mūsų šalies saugumui ir apie tai, kad injekcijų trūkumai yra didesni už naudą. Jūs nebeturite priežasties nesiimti veiksmų, kad išgelbėtumėte mūsų tautą.

Galiausiai, jei ir toliau klaidinsite mūsų piliečius, pasakodami jiems, pavyzdžiui, pasakas, kad vakcinos yra saugios ir turi prekybos licenciją, jūs sąmoningai dalyvausite keliuose nusikaltimuose, iš kurių sunkiausias gali būti net genocidas. Dar kartą visiems čia esantiems primenu: nusikaltimas tampa tyčiniu, kai jis padaromas sąmoningai. Dabar jūs visi žinote. Ačiū.“

ŠALTINIS versta https://www.deepl.com/Translator

Gero visiems vasarojimo,

Andrius 

Related posts