BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<42/86> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (RUGPJŪČIO 16 – 22 d.) # 2021 – 08 – 20

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 42/86

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 08 – 20

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS 

    (RUGPJŪČIO 16 – 22 d.)

Fortūna savyje saugo daug paslapčių, su kuriomis ji mielai ir dalinasi, jei tik pats žmogus to laukia, to ieško. Viena iš tų paslapčių, kuria gali pasinaudoti kiekvienas, yra nakties sveikatingumo stebuklingoji energija.

Naktis, kaip dienos šviesos praradimas, kaip tamsos apgultis, tokia tėra tik tiems, kurie patys vos užsimerkę save paskandina savo tamsoje.

Laimingieji naktį pasitinka kaip kokią žvaigždėtą karalienę, kuri, atsilygindama už tokį susitikimą, prima juos į savo glėbį, apdovanoja karališka globa.

Jie prausiasi Dangumi, jie siekia Dangaus palaiminimo, kuris juos lydi visą naktį.

Naktis tampa visų dienos ligų slaugytoja ir gydytoja.

Dieną prisėlinusius neramumus, išgyventus skausmus naktis atiduoda praeities sargams, stiprina sveika užmarštimi ir gydančiąja sveikatos energetika.

Per sapnus naktis siunčia lemties kodus, palieka visą laisvę pačiam žmogui juos likimiškai iššifruoti.

Laimingiesiems tai tikra dovana.

Jie sugauna nakties siųstus ženklus, juose atranda ryto Likimą.

P.S. Energetinių seminarų metu mes ieškome ne tik nakties, bet ir ryto, dienos, vakaro energetinių sveikatingumo, energetinio palaiminimo ir kitų praktinių panaudojimo metodų.

Plačiau apie rudens sezono seminarus, individualius energetinius kursus mūsų leidyklos svetainėje www.tryszvaidzdutes.lt. Tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com.   

 

Related posts