BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<44/88> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (RUGPJŪČIO 23 – 29 D.) # 2021 – 08 – 22

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 44/88

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 08 – 22

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS 

    (RUGPJŪČIO 23 – 29 d.)

Žinodama, kad artėjant rudeniui žmonės labiau pajaučia nerimo debesis, kurie uždengia gyvenimo saulės šviesą, Fortūna, dalinasi savo mintimis apie daugelio mūsų palydovą – neramumą, kviečia visuomet ieškoti paramos ir paguodos, stiprinti save bendravimu, suvokimu, kad ir už tamsiausių debesų visada šviečia saulė.

Tuo metu, kai jam atrodydavo, jog užplūdęs nerimo verpetas jį galutinai paskandins, visada atsitikdavo taip, kad jam tekdavo padėti tiems, kurie nemokėjo, kaip jis, paslėpti nuo kitų nei savo liūdesio, nei savo nerimo.

Jiems atrodė, kad jis yra stiprus, besidžiaugiantis viskuo, net ir tuo, ko neturi, todėl pasidalindamas savo stiprybe galįs juos ir nuraminti, ir paguosti, ir įkvėpti gyvenimo džiaugsmo, kaip kokio stiprybės ir sveikatos eliksyro.

Jis iš tikro visiems padėdavo.

Jo kupini paguodos, dvasinio supratingumo, gilios atjautos žodžiai nuskaidrindavo jų mintis, pažadindavo gyvenimo meilės jausmus.

Žmonės džiaugėsi žinodami, kad visada liūdesio valandą pas jį ras ir paramą, ir paguodą.

Jie nė nepagalvojo, kad guosdamas jis ramina savo širdies skausmą, guodžia savo, niekieno kito nepaguodžiamą nerimą.

Jo paties susijaudinime tilpo visų kitų nerimai, todėl jie buvo jam savi, nuolatiniai palydovai, su kuriais besikalbėdamas, besitardamas jis pats eidavo dvasinės stiprybės, gyvenimo meilės ieškojimo ir atradimo keliais, kartu vesdamas ir tuos, kurių nerimai buvo jo paties nerimo svečiai.

P.S. Svečiuodamiesi mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt rasite daug informacijos apie rudens energetinių seminarų temas, individualius kursus, Lao Siunio energetinius principus, galite sužinoti, kaip pas mus išleisti savo knygą ir t.t.

Laukiu klausimų ir kvietimų: tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com.

 

Related posts