BŪTIS: SVEIKATA/SENJORŲ DIENOS # JERONIMO LAUCIAUS P.<50/94> ERŽVILKAS: KELIO Į SAVE IR ENERGETINĮ GYVENIMĄ PRADŽIA # 2021 – 09 – 30

 BŪTIS: SVEIKATA/SENJORŲ DIENOS

JERONIMO LAUCIAUS 

 50/94

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas,  rašytojas , individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 09 -29

ERŽVILKAS: KELIO Į SAVE IR ENERGETINĮ GYVENIMĄ PRADŽIA

Pasaulio psichologai pranašauja, kad jau 2030 metais depresija bus pati pagrindinė žmonijos liga. Kad ta liūdna pranašystė neišsipildytų, yra tik vienas kelias – tai pozityvumo energijos, savo vidinių energetinių galimybių, veiklaus bendravimo paieškos kelias. Deja, pandemija apsunkino ne tik visus tarpusavio bendravimus, bet ir energetinių seminarų, kursų galimybes. Todėl kiekvienas toks susitikimas tampa gaiviu reiškiniu, energetine įkrova ir seminarų klausytojams, ir patiems rengėjams.

Ilgai lauktas ir ypatingai prasmingas pirmas seminaras iš ciklo, kurį naujai parengiau šiam pandeminiam rudens sezonui – PRAKTINIAI SVEIKATINGUMO IR GYVENIMO ENERGIJOS PRINCIPAI – vyko rugsėjo 25 d. su Eržvilko bendruomenės nariais.

Dalinantis sveikatingumo energetikos praktiniais principais atrodė, kad nutolsta ir pandeminės-karantininės grėsmės, nuo kurių saugo mūsų aptariami energetiniai skydai, tokio pobūdžio būsenos, kasdieninių energetinio sveikatingumo principų taikymas.

Man miela, kad dauguma nuoširdžių ir imlių klausytojų kartu su šio susitikimo organizatore Eržvilko bendruomenės pirmininke Rasida Kalinauskiene pilnai priėmė pozityvumo energetikos esmę ir prasmę, tikrai nusiteikę tuo naudotis praktiškai. O aš gavau naują energetinį impulsą ruoštis naujiems seminarams. Nuoširdus ačiū Rasidai ir visiems eržvilkiečiams, su kuriais tapome tikrais pozityvumo draugais.

Seminaras, galima sakyti, buvo daugiasluoksnis – kartu sodinome ąžuoliuką (Stelmužiuką), bendravome prie kavos, tarėmės pasirašant autografus, įsiamžinome prie bibliotekėlės namelio…

Išvada tokia: kuo sunkesnės dabartinės susitikimų sąlygos, tuo svarbiau dalintis viskuo, kas stiprina mūsų energetiką, mūsų sveikatą (rimti mokslininkai teigia, kad pozityvioji energetika stiprina ne tik sveikatą, imunitetą, bet ir draugystę, meilę gyvenimui).

P. S. Toliau vyksta registracija rudens energetiniams sveikatingumo seminarams. Laukiu kvietimų. Tel. 8 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com.

Mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt galite rasti daug naudingos informacijos apie vedamų energetinių seminarų tematikas, individualius kursus.

Rudens ir pandemijos tamsumas pašalinkime energetinio sveikatingumo ir vidinės stiprybės šviesos energija.

 

Related posts