BŪTIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS # WWW.DIRST.LT P.<709/860> DIRST: KVIETIMAS # 2021-10-26

 TIS: VILNIAUS APSKRITIES / ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS 

709/860

DIRST: KVIETIMAS

Informacijos šaltinis:  www.elektrenai.lt

Portale paskelbta: 2021 – 10 – 26

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

KVIEČIAME SUSITIKTI SU LIETUVOJE IR EUROPOJE PRIPAŽINIMO VARDĄ PELNIUSIU TOKSIKOLOGIJOS GYDYTOJU ROBERTU BADARU

2021-10-26

Tėvai ir specialistai, dirbantys su vaikais, turi išskirtinę galimybę Elektrėnuose susitikti su Lietuvoje ir Europoje pripažinimo vardą pelniusiu toksikologijos gydytoju Robertu Badaru.

Pasak dr. R. Badaro, kai kalbame apie naująsias psichoaktyviąsias medžiagas, kalbame apie nežinomą žemę – terra incognita. Siekiant išvengti perdėto jaunuolių domėjimosi priklausomybes sukeliančiomis medžiagomis, viena iš prevencinių priemonių yra kompetentingas, saugus ir laiku jauno asmens informavimas apie priklausomybių priežastis ir pasekmes.

Kviečiame dalyvauti tėvus, jaunuolius, senelius medikus, visuomenės sveikatos specialistus, pedagogus, socialinius darbuotojus, su jaunimu dirbančius asmenis.

Elektrėnų savivaldybės tarybos Narkotikų kontrolės komisija kviečia 2021 m. lapkričio 8 d. 17 val. (Elektrėnų savivaldybės viešosios bibliotekos salė, adresas: Draugystės g. 2) į paskaitą apie psichoaktyviąsias medžiagas ir jų prevenciją, kurią skaitys Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės Toksikologijos centro klinikinės toksikologijos gydytojas ir gydytojas anesteziologas-reanimatologas Robertas Badaras. Jis yra vienas pagrindinių ir aktyviausių prevencinės programos „Be iliuzijų“ palaikytojų, dalyvių ir lektorių. Paskaitos metu gydytojas atskleis daug faktų apie narkotikus ir psichoaktyviąsias medžiagas, kaip šios medžiagos veikia mūsų organizmą iš tiesų, kokią žalą jos sukelia ir kaip vystosi priklausomybės.

Related posts