ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS – KELIAI, ORO PROGNOZĖ # WWW.DIRST.LT P.<824/975> APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021-11-28

ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS

824/975

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 11 – 28

APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS

LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

      Kelių būklė ir eismo sąlygos

2021-11-28   06:00

Šiaurės ir šiaurės vakarų Lietuvoje eismo sąlygos yra sudėtingesnės! Būkite budrūs!

Dėl buvusių ar besitęsiančių mišrių kritulių ši rytą sudėtingesnės eismo sąlygos šiaurinėje šalies dalyje bei Telšių apskrityje, čia pagrindinių kelių dangos vietomis padengtos prispausto arba šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Pietų ir rytų Lietuvoje tik rajoniniai keliai kai kur padengti prispausto arba pažliugusio sniego sluoksniu, vietomis provėžoti. AB „Kelių priežiūra“ apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Geresnės eismo sąlygos yra vidurio, pietvakarių ir vakarų Lietuvoje, čia kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis drėgnos.  

Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

##

Dieną eismo sąlygas sunkins šlapdriba. Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną vietomis nedideli krituliai, daugiausia šlapdriba. Aukščiausia oro temperatūra nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos. 

Related posts