BŪTIS: NEMOKAMA REKLAMA # JONO PAULAUSKO P.<103/137> DIRST: OBUOLYS! # 2021-12-07 

BŪTIS: NEMOKAMA REKLAMA

JONO PAULAUSKO

103/137

DIRST: OBUOLYS! 

 Atsiuntė JONAS PAULAUSKAS, www.dirst.lt 

2021 – 12 – 07

Iš: Leidykla OBUOLYS

Išsiųsta 03 December 2021 09:35

Kam: mirkis250@gmail.com

Tema: NAUJIENA: Didžioji Lietuvos rekordų knyga! Karšta naujiena (ypatingai gera dovanų kaina!)DIDŽIOJI LIETUVOS REKORDŲ KNYGA: ĮDOMIAUSI LIETUVOS REKORDAI neparduodama jokiuose kituose knygynuose! Ką tik gavome ir siunčiame nedelsiant:

Pirmoji pasaulyje tokios apimties lietuviška rekordų knyga tiesiog privalo būti kiekvieno lietuvio asmeninėje bibliotekoje! Nepraleiskite galimybės įsigyti šią ypatingą beveik 1,5 kg svorio riboto tiražo, kietais viršeliais ir daugybe spalvotų nuotraukų papuoštą įdomiausių Lietuvos rekordų XXL knygą, kurios viršelis bus NEMOKAMAI personalizuotas AUKSU Jūsų pageidaujamu vardu – tik dabar PIGIAU + NEMOKAMAS ATVEŽIMAS Lietuvoje su spec. kodu FREE (neparduodama kituose knygynuose!):

Šioje knygoje pateikiama ne tik statistika, bet ir atskleidžiama tai, kas slypi už šaltų faktų – tai DIDŽIOJI LIETUVOS REKORDŲ KNYGA: IDOMIAUSI LIETUVOS REKORDAI, kurioje – ypatingi pasiekimai ir žmonės, keliantys sau vis naujų tikslų, iššūkių, telkiantys bendruomenes ar tiesiog besimėgaujantys tuo, ką daro. Gyvenantys su aistra ir azartu – kurti, atrasti, veikti…

Knygoje DIDŽIOJI LIETUVOS REKORDŲ KNYGA – ĮDOMIAUSI LIETUVOS REKORDAI rasite daugybę nuotaikingų ir įkvepiančių interviu su rekordininkais:

Lietuvos vyru Jonu Paukšte,

 

 jauniausiu pasaulyje trilogijos ,,Žiedų valdovas“ vertėju Andrium Tapinu,

 

 aukščiausiais Lietuvos dvyniais Kšyštofu ir Darjušu Lavrinovičiais,

Gineso rekordą pasiekiusiais iliuzionistu Roku Bernatoniu ir menininke Agne Kišonaite,

 

daugiau nei 3000 km Dunojumi įveikusiu keliautoju Aurimu Valujavičiumi,

 

Gineso diplomų kolekciją sukaupusiu galiūnu Žydrūnu Savicku, kurio pasiekimų bent jau artimiausią dešimtmetį pagerinti niekam tikrai nepavyks!

Knygoje taip pat publikuojami ir specialieji nauji interviu su  Margarita Drobiazko bei Povilu Vanagu, Jūrate ir Česlovu Norvaišomis, Jurgiu Kairiu, Vidmantu Urbonu, Alfu Ivanausku, Danu Rapšiu, Arūnu Valinsku ir daugybe kitų rekordininkų.

Nepraleiskite galimybės įsigyti unikalios DIDŽIOSIOS LIETUVOS REKORDŲ KNYGOS: ĮDOMIAUSI LIETUVOS REKORDAIsiunčiame NEDELSIANT, turime ribotą kiekį (neparduodama kitose knygų pardavimo vietose) + NEMOKAMAS ATVEŽMAS Lietuvoje su spec. kodu FREE:

Ar jau vartėte leidyklos OBUOLYS DOVANŲ KATALOGĄ?

Nuorodoje rasite straipsnį apie mūsų populiariausias ir išskirtines personalizuotas knygas, o taip pat – nuorodą į šventinį katalogą.

Atsidarykite, pavartykite, išsirinkite ir spauskite ant bet kurio knygos, kad įsigytumėte PIGIAU nedelsiant:

SKAITANTIS ŽMOGUS YRA GRAŽUS

www.obuolys.lt

Turite klausimų, patarimų, norite pabendrauti gyvai? Norite užsakyti knygų telefonu? Susisiekite!

pagalba@obuolys.lt

+370 640 34448 (I-VI 9-19 val., VII – 9-14 val.)

Jūs gavote šį laišką, nes esate pirkęs leidyklos OBUOLYS knygų, registravotės gauti mūsų naujienlaiškį arba Jūsų adresas buvo surinktas iš viešai prieinamų šaltinių. Čia galite atsisakyti naujienlaiškio.

Related posts