I. IŠMINTIS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <638 / 749> NEMEILĖS SAU POŽYMIAI IR KAIP PAMILTI SAVE (V) # 2022 – 02 – 22

I. IŠMINTIS

ROMUALDO ČERNECKIO

638 / 749

PARUOŠĖ ROMUALDAS ČERNECKIS

2022 – 02 – 22

Šaltinis: 2022 METŲ KALENDORIUS

NEMEILĖS SAU POŽYMIAI IR KAIP PAMILTI SAVE (V)

Nemanote, kad žmonės jus mėgsta. Jūsų automatinė nuomonė yra, kad jūs nerūpite kitiems. Dažniausiai jaučiatės niekada neįdomūs, nereikalingi, manote, kad jei kas ir prisimena jus, tik tada, kai ko nors reikia.

Sprendimas: pabandykite šiai nuomonei surasti pagrindą. Vieną po kito analizuokite savo pažįstamus ir įvertinkite, ar tikrai nerūpite kiekvienam konkrečiam žmogui, kaip jis elgiasi su jumis, kokią rodo iniciatyvą bendraudamas. Įvertinę savo pažįstamų ratą, stenkitės kuo daugiau laiko praleisti su jus mylinčiais ir besirūpinančiais žmonėmis ir kuo mažiau su tais, kuriems galbūt iš tiesų nesate svarbūs.

Atkreipkite dėmesį į savo aplinkos žmones. Ypač į tai, kiek čia išvardytų punktų galėtumėte jiems pritaikyti. Greičiausiai į savo artimiausių žmonių būrį įsileidžiate taip pat mažai save mylinčius žmones, kurie su jumis dalijasi panašiomis problemomis. Stenkitės padėti tokiems žmonėms suvokti savo problemą ir imti ją spręsti. Dažnas buvimas tokioje aplinkoje skatina jus taip elgtis, „pritapti“ prie bendros nuotaikos, ir tai neleidžia judėti į priekį bei sveikti emociškai.

Related posts