I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1562> DIRST – DARBAS NAMUOSE: KAIP SUSIKURTI DARBINĘ APLINKĄ IR IŠLIKTI PRODUKTYVIEMS  V # 2022-07-09 

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1562

DIRST – DARBAS NAMUOSE: KAIP SUSIKURTI DARBINĘ APLINKĄ IR IŠLIKTI PRODUKTYVIEMS  V 

2022-07-09

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

Palaikykite švarą. Pasistenkite, kad bent jau jūsų darbo vieta būtų švari. Netvarka, šiukšlės, popierių krūvos, neišplauti puodeliai blaško, sukuria chaoso jausmą ir neleidžia tinkamai susikaupti. Būtinai susitvarkykite darbo stalą kiekvienos darbo dienos pabaigoje. Idealu, jei po darbų pasidarysite ir darbų sąrašą kitai dienai, kad iškart žinotumėte, nuo ko pradėti.

Išnaudokite sutaupytą laiką. Dirbdami namuose sutaupote iš tiesų nemažai laiko – bent jau tą, kurį praleistumėte kelionės į darbą metu ar transporto spūstyse. Pasistenkite šio laiko nepramiegoti. Išnaudokite jį rytinei mankštai, asmeninio tobulėjimo literatūros skaitymui, darbų planavimui ar sveiko maisto gaminimui.

Nedirbkite ant sofos ar lovos. Kad ir kaip patogu atrodytų, labai mažai daliai žmonių pavyksta išlikti produktyviems ir susitelkusiems gulimoje padėtyje, minkštai įsitaisius po antklodėmis. Dirbant lovoje ar ant sofos psichologiškai darosi sunkiau baigti darbą, nes „nepaliekate“ darbo vietos ir galvoje nebeatskiriate darbo ir poilsio erdvės. Taip negalite tinkamai pailsėti ir kokybiškai mėgautis laisvu laiku.

Related posts