I. SVEIKATA # JONO PAULAUSKO P.<442> DIRST: APIE MEDAUS VANDENĮ # 2022-08-09

I. SVEIKATA

JONO  PAULAUSKO

 

442

DIRST: APIE MEDAUS VANDENĮ

 PARUOŠĖ JONAS PAULAUSKAS

2022-08-09

MEDAUS VANDUO išvarys visus parazitus, padės sulieknėti ir padarys daug kito gero.

Vieną arbatinį šaukštelį medaus ištirpinti stiklinėje vandens. Gauname 30 proc. tirpalą, kuris pagal sudėtį identiškas kraujo plazmai. Medus nevirintame vandenyje formuoja klasterinius ryšius (struktūruoja vandenį). Tai didina medaus gydomąsias savybes. Medaus vanduo pasisavinamas organizme greitai ir visiškai.

Medaus vandens poveikis: normalizuoja virškinimą, normalizuoja viso virškinamojo trakto veiklą, stiprina imunitetą, šalina chronišką slogą, bronchitus, skystina ir šalina gleives iš plaučių (natūraliu keliu – per žarnyną).

Visi žarnyno parazitai nemėgsta geltonos spalvos. Jeigu juos apšvitiname geltonos spalvos spinduliais, jie nustoja daugintis. Dar medaus vandens poveikyje suminkštinami ir pašalinami vidurių užkietėjimo dariniai, ištirpsta išmatų masė. Taip vyksta žarnyno sveikatinimas.

Vidurių užkietėjimo masės akmenys susidaro talijos srityje, todėl pradėjus gerti medaus vandenį, pradžioje pastebimas liemens apimties padidėjimas, kuris paaiškinamas paprastai: sukietėję žarnyno masės akmenys išbrinksta, tampa minkšti ir pradeda judėti link pasišalinimo iš organizmo.

Vyksta viso organizmo valymas ląstelių lygmenyje. Didėja antibakterinis, priešvirusinis ir priešgrybelinis efektas.

Normalizuojasi storosios žarnos veikla, atsistato normali žarnyno mikroflora ir išnyksta disbakteriozė. Praeina enurezė (naktinis šlapino nelaikymas). Medus hidroskopiškas, surenka vandenį, todėl inkstai ir šlapimo pūslė naktį išsikrauna ir ilsisi. Medaus vandenį gydomaisiais tikslais reikia gerti rytais nevalgius.

Stiklinę medaus vandens reikia išgerti vienu atsivėpimu. Tai labai svarbu, nes skrandžio sfinkteris iškart atsivers, skystis pateks į žarnyną, o po to susigers į kraują. Medaus vandeniu taip pat valykite veidą, oda tampa barchatine, minkšta ir švelnia.

Related posts