I.: IŠMINTIS / KŪRYBA # JRONIMO LAUCIAUS P. <146> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „POKALBIS SU KEPURE“ (2022 M. RUGSĖJO 05-11D.) # 2022-09-04

I.: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 146

JERONIMAS LAUCIUS, FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės jums linkintis  Lietuvos „Žinijos“ draugijos POZITYVISTŲ klubo steigėjas, rašytojas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2022-09-04

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS „POKALBIS SU KEPURE“

(2022 M. RUGSĖJO 05-11D.)

Fortūna, nors ir kaip beskubėdama visiems padėti, visus apdovanoti gyvenimo džiaugsmais, vis tiek atranda laiko pasikalbėti su kiekvienu jos besiklausančiu. To Ji linki ir mums – nustojus skubėti, nusiimti kepures ir nuoširdžiai pasikalbėti. Ruduo – energetinių seminarų, individualių kursų metas. Pasikalbėkim…

Jis dabar jau nebepamena, kas davė jam patarimą, kad jei neturi su kuo pasitarti, tai gali nusiimti kepurę ir su ja pasikalbėti.

Patarimas jam patiko. Kadangi su žmonėmis jis susitikdavo tik prabėgomis, tai ir pasikalbėti su bet kuo tapo vis sunkiau. Ką besakyti apie žmones, kai ir pats gyvenimas jį užkliudydavo tik prabėgomis.

Gyvenimo, kaip ir žmonių, nesulaikysi, nesustabdysi nuo įprasto lėkimo. Rodos, pati lemtis iš dienų ir rūpesčių susisukusi sau botagą, vaikė visas jo dienotvarkes dulkėtais gyvenimo keliais, neleisdama nieko pakeisti pagal savo valią.

Tik nusiėmęs kepurę, tik abiem rankomis į ją įsitvėręs, jis galėjo nors trumpam sulaikyti lemties primestą bėgsmą ir išsikalbėti tol, kol išlaikys rankose kepurę.

Deja, to gyvenimą naujai įprasminusio atradimo niekas nepriėmė. Visi taip skubėjo, kad nerado laiko pasikalbėti net su savo kepurėmis.

Jam beliko tik svajoti, jog kada nors susirinks keli jo geriausi draugai, nusiims kepures ir, galbūt pirmą kartą, visi nuoširdžiai pasikalbės.

Be kepurių.

Iš širdies.

P.S. Susitikime mūsų leidyklos svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt. Su Fortūnos pagalba galime išleisti ir Jūsų knygą.

Bendraukime You Tube – Komentaras TV Plius „Atrask save“ ciklo kassavaitiniuose pokalbiuose, tel. 8687 75147.

## 

Related posts