I. KITOS ŠALIES AKTUALIJOS # D.: APIE ĮDOMŲ KVIETIMĄ # RED.P.<7215> 2023-05-02

I. KITOS ŠALIES AKTUALIJOS

ROMUALDO ČERNECKIO

 

(RED.P.)

7215 

D.: APIE ĮDOMŲ KVIETIMĄ

Informacijos šaltinis: 

Portale paskelbta: 2023-05-02

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

KVIETIMAS

2023-05-02

Kviečiame į įspūdingą renginį –FESTIVALĮ „SAUgoma ir TAU”, kuris vyks gegužės 13 d. prie neseniai sutvarkyto ir naujai pritaikyto lankymui Punios piliakalnio Nemuno kilpų regioniniame parke.

Tai keliavimo sezono po saugomas teritorijas ATIDARYMAS! Čia Tavęs lauks daugybė žaliųjų edukacijų, žaidimų, susitikimų su įdomiais žmonėmis ir saugomų teritorijų specialistais. Čia veiks nacionalinių, regioninių parkų ir rezervatų mugė, savo produkciją (medų, žolelių arbatas, amatininkų dirbinius ir kt.) pristatinės Saugomų teritorijų produkto ženklo turėtojai.

Vakare keliauti po saugomas teritorijas kvies ir koncertuos Marijus Mikutavičius, išgirsite Viktoro Diavaros muzikinį projektą, išvysite neseniai išgarsėjusį Šeiko šokio teatrą, pamatysite kaip šėlsta keturios stichijos!

Vizualiai pasigrožėsite naujai sutvarkytais ir pritaikytais lankymui objektais nacionaliniuose ir regioniniuose parkuose – Arlavišių kadagių pažintinis takas, Merkinės ir Liškiavos piliakalniai, Girnikų kalnas, Nemuno kilpų apžvalgos bokštas, Purvių atodanga, Stelmužės ąžuolas ir kt.

Festivalio „SAUgoma ir TAU” programa

15 val. Nacionalinių ir regioninių parkų mugė, edukacijos, žaidimai, degustacijos, kt.

18 val. Nerealus koncertas: Marijonas Mikutavičius, Viktoras Diawara, Šeiko šokio teatras, keturių stichijų šou, šviesos instaliacijos, kt.

Festivalis „SAUgoma ir TAU” – NEMOKAMAS.

https://saugoma.lt/lt/renginiai/festivalis-saugoma-ir-tau

https://fb.me/e/2uYBZD550

ATRASK IR PAŽINK LIETUVOS SAUGOMAS TERITORIJAS!

Renginio organizatorius – Valstybinė saugomų teritorijų tarnyba prie Aplinkos ministerijos

Related posts