Dirst: įvyko tradicinis koncertas “Vieversija 2019”

Romualdas Černeckis 

Dirst: įvyko tradicinis koncertas “Vieversija 2019”

 
Vievio kultūros centras organizavo tradicinį koncertą „Vieversija 2019“. Kovo 30 dieną dainavo suaugusieji, o 31 d. mažieji atlikėjai.
Tinklalapis www.dirst.lt pasidomėjo, kaip pasirodė jaunieji dainininkai iš Elektrėnų, Vievio, Kazokiškių, Trakų bei Kaišiadorių. Savo gebėjimus tądien pademonstravo, pavyzdžiui, Eisvina Lapovaitė (Elektrėnų vaikų pop šou grupė „Saulės spinduliai“, vadovai Gaiva Židonytė ir Arimas Medzikauskas), Patricija Žiužnytė ir Evita Morkūnaitė su grupe (Kaišiadorių meno mokykla, Laima Mažuolytė), Trakų pradinės mokyklos antrokų ansamblis (mokytoja Inta Steponavičienė), Gabrielė Vilkelytė ir Smiltė Vaičekauskaitė (Elektrėnų MM, G. Židonytė), Armando Čižiaus ir Paulinos Jaškaitės duetas (Elektrėnų „Ąžuolyno“ progimnazija, Dalia Liubinienė), Jurgitos Jašauskienės muzikos studijos „Tagretukas“ (Kaišiadorys) vokalistai.


Puikiai pasirodė Vievio vaikų lopšelio – darželio „Eglutė“mažieji ugdytiniai (Drąsa Ramanauskienė). Antai jauniausias 4 metų renginio dalyvis Andrius Paninas atliko humoristinę dainelę „Aš buvau pipiras“, o žinomo šalies mados dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurtais tautiniais kostiumais pasipuošęs mergaičių ansamblis – „Gandrai ga ga ga“ bei „Čiukšt, pelėda“. Taip pat dėmesį atkreipė Norkūnų šeima iš Kazokiškių (mama Vita ir vaikai).

Nuotraukos:  

Related posts