BŪTIS: KŪRYBA // RAŠYTOJO POŽIŪRIS Į BŪTIES AKTUALIJAS / VAISTAŽODŽIAI I / 2019 – 11 – 10

BŪTIS: KŪRYBA

RAŠYTOJO POŽIŪRIS Į BŪTIES

AKTUALIJAS

Portalo www.dirst.lt internetinio leidinio „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ kūrybinė grupė pradeda publikuoti rašytojo, lektoriaus, leidyklos „Trys žvaigždutės“ vadovo Jeronimo Lauciaus knygą „Vaistažodžiai“. Tai mūsų bendravimo ir bendradarbiavimo pradžia, kuri, tikimės, sėkmingai tęsis.

Vaistažodžiai 

I. Vaistažodžių terapija

JERONIMAS  LAUCIUS,  rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ vadovas

 2019 – 11 – 10 

Žodis gydo, žodis žeidžia – teigia sena žmonių išmintis. Deja, praktiškai dažniausiai naudojama tos visuotinės išminties tik antroji dalis – žeidžiančioji pusė. Tuo nuskriaudžiame ne tik kitus, bet ir patys save.

Pagailėkime savęs, pagydykime save, tuo pagydydami visą savo pasaulį.

Vaistažodžiai. Aš juos, kaip žolininkės vaistažoles, rinkau ir jungiau į vaistažodines puokštes daugel metų. Rinkau vis labiau tikėdamas jų galia, nes jos stiprino ir mane, ir tų vaistažodžių vartotojus – mano skaitytojus, su kuriais mane sieja ne tik knygų tekstai, bet ir asmeniniai susitikimai, energetiniai seminarai.

Dvasinė ekologija šiais emocinio, dvasinio užterštumo laikais yra būtina norint išlikti sveiku, energingu, mylinčiu tą vienintelį mums duotą gyvenimą žmogui. Tai turi tapti gelbstinčiu skydu nuo iš visų pusių puolančių negatyvumo strėlių. Kaip ir visais kartais, taip ir šiuo atveju, geriausia priemonė yra ne kokia cheminė intervencija, o pati natūraliausia dvasiškai ekologiška vaistažodžių terapija.

Vaistažodžių terapija – tai atėjusių iš žemės ir dangaus, turinčių emocinę energetinę galią vaistažodžių impulsinė terapija. Kiekvienas perskaitytas kūrinėlis, priimtas į sąmonės, pasąmonės, žmogaus vidines erdves, tampa energetiniu impulsu, kuris, jei tik tinkamai saugomas ir prižiūrimas, gali generuoti tokias energetines galias, kurių dėka žmogus tampa sveikas, stiprus, mylintis ir visapusiškai laimingas.

Aiškumo dėlei, kaip veiksmingiau naudotis vaistažodžių gydomąja galia, pasinaudokime mums įprastų prie vaistų pridedamų instrukcijų pavyzdžiu.

Kas žinotina prieš vartojant vaistažodžius. Prieš pradedant skaityti būtina nusiplauti ne tik rankas, veidą, bet ir sielą, išmesti į minčių šiukšlyną visas negatyvias, aklas gyvenimo grožiui mintis. Reikia įkvėpti gaivaus oro, pažvelgti į dangų, pasijusti savo paties gyvenimo kūrėju.

Kaip vartoti vaistažodžius. Geriausia jais naudotis esant vienam. Neturi būti jokių pašalinių garsų bei dirgiklių. Vaistažodžiai ypač veiksmingi, jei juos priimame prieš miegą. Gali skambėti tyli, kilni muzika. Tai padeda vaistažodžiams tvirčiau apsigyventi mintyse, emocijose, jausmuose. Tuo stipriau pasireiškia gydomoji jų galia.

Ką daryti pavartojus per didelę vaistažodžių dozę? Naudingiausia skaityti tik po vieną skyrelį, kūrinėlį, o perskaičius kviestis savas mintis, žadinti savus gyvybinius jausmus. Taip palengva atrandami iki tol snaudžiantys gabumai, talentai, atrandamos galimybės svajones paversti tikrove. Tyrimais nustatyta, kad, perskaičius visą knygutę, iš karto jokio gydomojo efekto nebūna, nors žalos taip pat nėra. Reikia po kurio laiko vėl skaityti, kaip nurodyta anksčiau – tik po vieną kūrinėlį.

Pamiršus pavartoti vaistažodžius. Kitą dieną nereikia naudoti dvigubos dozės. Pakanka paanalizuoti, kokios priežastys nulėmė tai, kad pamiršote. Tos priežastys gali būti viso Jūsų laimingo gyvenimo trukdžiai. Pašalinkite juos kartu su nauja vaistažolių dienos doze.

Nustojus vartoti vaistažodžius. Pavartojus vaistažodžius pakankamai ilgą laiką, susikuria gyvenimo pozityvumo imunitetas ir vaistažodžius pradeda gaminti paties žmogaus mintys ir jausmai. Reikia stebėti – jei gyvenimo rūpesčiai vėl užslopina vaistažodžių gamybą, kursą reikia pakartoti iš naujo. Jei skaitysite vaistažodžius visą laiką kas dieną, tai užtikrins nuolatinį gyvybinės energijos pakrovimą.

Galimas šalutinis poveikis. Jei turite per visą gyvenimą įgytą alergiją pozityvumui, savianalizei, tai pradžioje vaistažodžiai gali sukelti neigiamas reakcijas (net iki noro suplėšyti į skutelius šią knygutę, todėl patartina jas įsigyti net kelias), tačiau tai (kartais net po kelių suplėšimų) dažniausiai ne tik praeina, bet tie žmonės tampa patys mieliausi vaistažodžių vartotojai, mano bičiuliai.

Kartais įgavusiems vaistažodžių suteiktą galią kyla gailestis, kad jie to nežinojo, daug metų tuo nesinaudojo. Jiems patartina pagilinti vaistažodžių priėmimo dvasią ir gailestį transformuoti į vitališką džiaugsmą, kad galėjai niekada to nežinoti. Jei tai nepavyksta, visada galite atvykti pas mane, kad kartu atrastume pačią veiksmingiausią ir reikalingiausią vaistažodžių dozę.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis. Tuo metu vaistažodžiai yra ypatingai naudinga dvasinės stiprybės priemonė. Ji stiprina ir motiną, ir vaisių, ir kūdikį.

Alkoholio vartojimas. Nustatyta, kad vaistažodžiai alkoholikams turi stiprią gydomąją galią, padeda jiems atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio, nes vaistažodžiai apsvaigina gyvenimo meilės džiaugsmu, kurio trūkumas ir tiesė ranką prie taurelės.

Kiti žodžiai ir vaistažodžiai. Vaistažodžių požymių yra senose knygose, kai kuriuose poezijos, meno, pozityvistų kūriniuose. Deja, daugelyje komercinių knygų, filmų, žiniasklaidoje vyrauja vien nuodažodžiai, savyje turintys ir tokių slaptų emocinių saldiklių, kurie apgaulingai kelia dvasinį apetitą, emociškai išalkę žmonės puola prie jų ir… nuodijasi savo noru. Tik vaistažodžiai gali sugražinti jiems dvasinę stiprybę, sveikatą, gyvenimo meilės džiaugsmą ir energiją.

Skaitykite, naudokitės visa vaistažodžiuose slypinčia gydomąja galia ir energija! Būkite ne tik stiprūs, bet ir galingi, aistringi, atraskite visas Jums duotas meilės ir grožio galias!

Visad Jūsų –

Jeronimas Laucius,

rašytojas pozityvistas, vaistažodžių rinkėjas ir dovanotojas

(Bus daugiau) 

Related posts