IŠMINTIS/KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS (Vasario 24–kovo 1 d.)

  IŠMINTIS/KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS

RECEPTAS

 Vasario 24–kovo 1 d. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

2020 – 02 – 25

Paskutinėje vasario mėnesio ir kalendorinės žiemos savaitėje Fortūna ypatingai laimina tuos, kurie (jei buvo susikivirčiję, nutraukę santykius) per tą laiką susitaikys, susidraugaus, įsimylės iš naujo arba pirmą kartą.

Kadangi mūsų įtemtas gyvenimo tempas, nuolatiniai rūpesčiai alina dvasinę, emocinę žmogaus energiją, daro žmogų jautrų kitų asmenų veiksmams, elgesiui, žodžiams, todėl neretai tarp dviejų, iš esmės gerų žmonių, įsivyrauja nulemta įvairių nesusipratimų nesantaika, kuri kartais išauga ligi sunkiai beužgesinamų pykčio liepsnų.

Ši pačios Fortūnos palaiminta priešpavasarinė savaitė gali įkvėpti jus lemtingam susitaikymui. Tai padaryti galite savo mintimis, savo širdimi, savo kylančiu noru gyventi laimingiau. Kuo didesnis pyktis, tuo didesnė mumyse susikaupia negatyvi, kenkianti ne tik sveikatai, bet ir sėkmei energija, kurią galime ir turime konvertuoti į pilnavertį savo asmeninį gyvenimą, į tarpusavio bendravimą teikiančią jėgą.

Jei Jūsų sielos durys susitaikymui sunkiai beatsidaro, tai galite pasiguglinti „Sutaikau ir nesutaikomus“, kur surasite Jums skirtą individualų seminarą, ten kartu su Fortūna galbūt sutiksite ir mane.

 

Montenis yra pasakęs: „Pykti ant kito žmogaus – vadinasi, būti jo vergu“. Išsilaisvinkite, būkite laisvi sau ir visam gyvenimui.

Pasitikite pavasarį sulaukę Fortūnos globos, susitaikę ir įsimylėję.

 

Related posts