BŪTIS / HUMORAS: KORONAVIRUSO FONE: DIRST/ŠYPT # 2020 – 05 – 11

BŪTIS / HUMORAS

KORONAVIRUSO FONE: DIRST/ŠYPT

Patikę komentarai www.delfi.lt

 JONAS PAULAUSKAS, www.dirst.lt 

2020 – 05 – 11

KOMENTARAI…  BE  KOMENTARŲ

Po straipsniais internete, matyt, ne kartą esate pastebėję komentarus. Ypač daug jų būna po paskelbtais netikusiais rašiniais su nevykusiai pateikta arba tiesiog feiko (melaginga) informacija.

Kai kurie aiškinimai parašyti gana šmaikščiai, su humoru. Tiesa, daugelis jų būna parašyti tiesmukiškai, gruboka,“liaudiška“ kalba.

Pateikiu jūsų dėmesiui kai kuriuos tokius „Delfyje“ rastus komentarus (tekstas beveik netaisytas).

Skaitykite ir šypsokitės.

JaponoMatъ – Pabudau šiandien ryte. Nekosėju, slogos nėra, temperatūros nėra, nieko neskauda, laisvas kvėpavimas. Na, galvoju, pizd@ man… Tipiški nesimptominiai koronaviruso požymiai.

Naisių maras – Kremliaus žaliesiems žmogeliukams okupavus Seimą ir Vyriausybę, visi Lietuvos gyventojai automatiškai priskiriami rizikos grupei.

Vytas – Covid pasas tai tokia pati nesamonė, lyg man kas nors išduotų pasą, kad nesimasturbuoju. Taigi šiandien gavęs pasą tu nesergi, o po pusvalandžio gali tapti nešiotoju, užsikrėtusiu įstaigoje, kuri išduoda pasus.

XXX – Viskas rodo koroną – spuogas ant nosies – korona, miego norisi – korona, vakar užgėrėt ir šiandien skauda galvą – korona, vargina hemorojus nuo sėdėjimo namie – korona, nulūžo nagas – korona, pasišukavus šukose liko plaukų – korona… Na ir taip toliau. Nėra jokių požymių – vis tiek korona. Sąrašas nuolat pildomas. Išvada – visi karūnuoti. Gyvulių ūkio gyventojai bus visi izoliuoti, sučipuoti, nubausti baudomis. Gyvulių ūkyje bus tvarka, niekas nė cypt.

Dada – žodžiu, prisipažinsiu – pirmasis susirgęs, matyt, buvau aš… Pasiskaičiau požymius,o jie man pasitaikydavo jau prieš 10+ metų…na, o bėrimai.. tai, pasirodo, aš jau vaikysteje sirgau Covid 19 :  irgi mat „nauji požymiai“ – pagal juos kiekvienas antras trečias serga…

 X – jeigu eidami paslydot ant banano žievės, nukritot, ir jums skausmas nepraeina 3 dienas, tai gali būti koronavirusas

Aha – Tai nors antsnukius lauke atšaukt! Visas pasaulis juokiasi, antsnukiai lauke privalomi tik Kinijoj ir Lietuvoj. Vasara tuoj maudymosi sezonas bus atidarytas, o visi su vienais stringais ant šiknos, kitais stringais ant galvos.

 Rita – Virusas gal ir nesibaigs, bet Skvernelio karjera, manau, eina į pabaigą.

Absurdo absurdas – įvažiuoji į Latvijos pasienį, į alko parduotuvę, kuri yra 100 metru nuo sienos žymės ir grįžti po 10 min atgal, reikia jau karantinuotis 2 savaites, na, tokią taisyklę sugalvojo turbūt koks čiukčis, gyvenantis Antarktidoje.

-į Lenkija noriu važiuoti apsipirkti maisto, o ne “Maksimoj” paskutines kelnes nusimauti.

Sil Baum – Štai kaip netikėtai pasisuko svingerių vakarėlis, viena per orlaidę išlipo, kita paliko,gal jai žadėjo koldūnų pardavėja padaryti, o kai pažadą neištesėjo – še tau.

vaidao –  žurnalistas: Petrai, tai žaginai ar nežaginai? Ar tik pauostyt davei? Prisipažink, būk vyras, pasišnekam draugiškai…

Grzegorz Brzeczyszczyk –  Perskaitęs antraštę, pamaniau, kad Gražulį išžągino. Perskaitęs straipsnį, lengviau atsikvėpiau.

il Baum – Į Lietuvą skverbsis šaltesnis oras. Bet perskaitęs visą straipsnį atsidūsau su palengvejimu –  kad skverbsis oras, o ne kryžiuočiai, nes aš jų labai bijau.

Kad – vėsesnis oras skverbiasi į Lietuvą, tai nieko, svarbu, kad arktinis su -5 neateitų.

Linksminamės: – Kai sinoptikai sako – ir vėl sausra, delfio žurnalistai praneša – „džiugins saulėti orai“. Ir atvirkščiai, kai sinoptikai duoda vilties, kad nors kiek palis, delfis straipsnį pavadina „orai bus blogi“

Timu Keen – 1892m buvo klimato atšilimas Druskininkuose.

 Еrezija – tie, kurie mano koronaviruso nėra, jus kaip raganas reikia degint, pateikit įrodymus, kad nėra viruso – pirmiausia, kas nesusidūrė, nieko nežinot ir piktais liežuviais plakat, kai susirgsit – Dievo melsitės…

♦♦

Taigi, kaip sakoma, – “be komentarų”…

 

Related posts