IŠMINTIS / KŪRYBA: FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS   BIRŽELIO  22 – 28 D.  # 2020 – 06 – 22

  IŠMINTIS / KŪRYBA

FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS

  BIRŽELIO  22 – 28 D. 

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

Šią Joninių paslaptingą ir stebuklingą savaitę…

Šią Joninių paslaptingą ir stebuklingą savaitę Fortūna kviečia visus pajausti energetinę burtų galią, kuri slypi kiekvienoje mūsų gyvenimo akimirkoje, kiekviename mūsų. Tereikia tai pajusti, priimti, kaip gyvenimo receptą, pasitikti savyje burtininką. Tegul Jus į tą stebuklingą ieškojimų kelią palydi vaistažodis iš mano autorinės knygos „Vaistažodžiai“.

Jei aš būčiau burtininkas, tai tikrai žinočiau tokius burtažodžius, kurie Jums suteiktų stebuklingą galią, padarytų Jus pačiais turtingiausiais, pačiais laimingiausiais, pačiais visų žmonių mylimiausiais.

Jei Jūs būtumėte burtininkais, tai visa tai išgirstumėte ir paprasčiausiuose žodžiuose, miško ošime, upelio čiurlenime, nakties tyloje, saulės spindulyje.

Jei niekas iš mūsų nebūtų burtininkais, tai vis tiek kasryt mus pasitiktų ir apsuptų savo globa pats didžiausias burtininkas, kurio vardas – Gyvenimas.

Jis visiems ir dalina savo dovanas – aušras, regėjimus, aistras.

Pasitik.

Priimk.

Ir būk pats turtingiausias, pats laimingiausias, pats mylimiausias.

P. S. Jei susimąstėte, jei pajutote meilę Gyvenimui, tai galite šį receptinį vaistažodį perskaityti dar kartą. Jei nieko nepajutote – vargu ar padės ir visa knyga. Tačiau pabandyti verta, juk laimėjimo kaina – Gyvenimas.

Norintys tęsti ieškojimus, galite mane surasti leidyklos internetinėje svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt), tel. +370 687 75147, el. p. JeronimasL@gmail.com

Related posts