KŪRYBA: APIE VELNIO DUOBĘ # 2020 – 07 – 27

KŪRYBA

APIE VELNIO DUOBĘ

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

TEN, KUR VELNIO DUOBĖ IR ANGELŲ DANGUS

2020 – 07 – 27

Gal Jūs ten jau buvote, gal jau išbandėte net visoje Europoje žinomos Velnio duobės magišką poveikį, bet dabar, perskaitę ir sužinoję apie tikrąją jos galią, apie jos paslaptingus ženklus, be abejo, ten šausite tiesiu taikymu, kad pasikrautumėte magiška energija, kad gautumėte visas Jums skirtas Dangaus dovanas.

Daug legendų, daug senų žmonių pasakojimų sklinda iš lūpų į lūpas apie nuo neatmenamų laikų šalia Trakų rajono Aukštadvario miestelio esančią Velnio duobę. Kaip žinia, legendose, mituose yra užkoduoti paslaptingi gamtos, anapusinio pasaulio ženklai, kuriuos iššifravus galima įgauti naujų galių, pasiekti norimus tikslus.

Bene plačiausiai pasklidusi legenda apie tai, kad kadaise šioje vietoje stovėjusi bažnyčia. Kartą pro šalį eidamas keleivis pamatė kunigą, nuodėmingai susidėjusį su jauna mergina. Supykęs keleivis ištaręs: „Kad tu skradžiai žemėn“! Vos taip pasakė – tai kunigas prasmegęs kartu su mergina ir bažnyčia.

Kai duobėje būdavę vandens, akyli žmonės įžiūrėdavę ten bažnyčios bokštus, piemenys girdėdavę varpų garsus.

Ir kitose legendose, padavimuose pasakojama apie jau dėl kitų priežasčių, dėl kitų žmonių nuodėmingo elgesio čia prasmegusią bažnyčią, apie naktimis sklindančius iš duobės dugno vaiduokliškus garsus, velnių šūkaliojimus. Dėl to ši gili įduba ir buvo pavadinta Velnio duobe.

Daug žmonių čia lankosi, atvyksta net iš tolimų kraštų, tačiau nežinodami didžiosios Velnio duobės paslapties retas kuris gauna tai, kuo galėtų praturtėti, sustiprėti, ką galėtų laimėti. Visa paslaptis – raktas į Dangaus dovanas– yra tame, kad reikia žinoti, jog virš su nuodėmingais žmonėmis prasmegusios bažnyčios išliko Pašventintas ir Palaimintas dangus. Viskas, kas buvo ant žemės – prasmego, o Dangus išliko – tai Angelų dangus.

Deja, šią paslaptį ne tik mažai kas žino,  bet ir tie žinantys iš pavydo ja nesidalina su kitais. Aš gi Margio viešbučio gyventojams atskleidžiu ne tik pačią paslaptį, kurią Dangaus indukcine minčių kalba išgirdau pirmą kartą čia apsilankęs, bet ir pasidalinsiu, kaip derėtų elgtis, kad čia pasiliktų visos Jūsų nesėkmės, visi nemalonumai, kad patirtumėte Angelų dangaus dosnumą ir palaiminimą.

Pirmiausia, stovint Velnio duobės dugne ir nusisukus nuo saulės bei kitų žmonių, užsimerkus, reikia visas mintis apie patirtas nuoskaudas, nesėkmes, ligas „išleisti“  iš galvos tiesiai į šią žemę. Čia ir yra visų negerovių, nuodėmių „prasmegdinimo“ vieta. Atsimerkite. Išsiėmę iš kišenės monetą ar sagą, numeskite ją kuo toliau nuo savęs – kad čia palikti negatyvumai Jūsų nebepasivytų.

Išsilaisvinę nuo trukdančio laimingai gyventi balasto, apsisukdami padarykite apžvalgos ratą, žvilgsniu kildami Velnio duobės šlaitais, medžių viršūnėmis pasiekite patį dangaus centrą, esantį virš Jūsų galvos. Mintimis ir žvilgsniu „apkabinkite“ visą matomą dangaus horizontą. Tai ir yra turintis Jūsų norų išpildymo galią Angelų dangus.

Dabar siųskite, transliuokite ten savo mintis-norus. Pajauskite, kaip jie sugrįžta pas Jus, kad su Angelų dangaus ženklais ir energetika pasiliktų Jumyse, kad „dirbtų“, išpildytų Jūsų įvardintas svajones.

Tokiu rakursu, kad nesimatytų Jūsų šešėlio, mobiliuoju telefonu paskutinę čia apsilankymo nuotrauką padarykite Angelų dangaus fone – tegul ir telefonas lieka pakrautas šia dangiškąja energetika. Sulauksite daugiau laimingų skambučių, žinučių.

Jei norite užsitarnauti artimo žmogaus meilę, Angelų danguje mintimis „nupieškite“ jo veidą. Jūsų širdys ims plakti vienu ritmu, jūs susirišite dangiškais meilės saitais. Kartu galėsite mėgautis visais gyvenimo malonumais.

Ištiestomis į Dangų rankomis lyg vandens „pasisėmę“ nusiprauskite Angelų dangumi. Tai suteiks Jums naujų gyvybinių jėgų, grožio, sveikatos, energijos, aistros ir azarto.

Apsinakvokite toje pačioje vietoje iš kur atvykote. Apsilankykite dar kartą, pakvieskite savo artimuosius. Tai tik sustiprins fortūnišką Angelų dangaus poveikį.

Būkite laimingi pastebėdami visas Jums siunčiamas likimo dovanas, naudodamiesi jomis, jausdami Angelų dangaus palaiminimą.

P.S., ARBA VIETOJE EPILOGO

1977 metais pirmą kartą apsilankęs Velnio duobėje ir patyręs Angelų dangaus kontaktą, paprašiau kūrybinių, pažinimo ir kitų dangiškų galių. Iš karto, anksčiau apie tai net nesvajojęs, pajutau galįs rašyti, netrukus tapau leidyklos „Trys žvaigždutės“ redaktoriumi ir vadovu, daugelio knygų, kurioms mintis tarsi padiktuoja Dangus, autoriumi, energetinių seminarų, individualių žmogaus vidinių galių atskleidimo pratybų vedėju.

Related posts