BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA # JERONIMO LAUCIAUS P.<34/78> FORTŪNOS ENERGETINIS RECEPTAS ( 2021 M. BIRŽELIO 14-20 D.) # 2021 – 06 – 14

 BŪTIS: IŠMINTIS / KŪRYBA

JERONIMO LAUCIAUS 

 34/78

JERONIMAS LAUCIUS, visada Jums linkintis FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės rašytojas pozityvistas, individualių energetinių seminarų lektorius 

2021 – 06 – 14

FORTŪNOS

ENERGETINIS RECEPTAS

( 2021 M. BIRŽELIO 14-20 D.)

 

Fortūna teigia, kad žmonės, nematydami to, ką turi užgyvenę, nuskriaudžia save, praranda dalį būties džiaugsmų, norą jaustis laimingais. Nesusimąstydami apie laimę, apie jos paieškas, žmonės dar labiau nutolsta nuo savo likiminių džiaugsmų, nuo savęs pačių.

Ilgą laiką ir gerai gyvendamas jis nesijautė laimingas.

Pavydėdamas kitiems jų dalingumo žmogus pasijuto dar labiau nelaimingas.

Tačiau kai visus užgriuvo bendros negandos, jis liko toks pat, tiek pat patiriantis vargo, kaip ir anksčiau.

Ir tai buvo jo laimė.

Jis buvo seniai pripratęs prie savo nesėkmingo likimo, tad dabar, kaip kitiems, jam nereikėjo pratintis prie tos visiems nelaimingos dalios.

Žmonės, supratę nedalingojo laimę, nepasijuto laimingesni, bet ėmė mąstyti apie laimę, save, apie praradimus ir atradimus.

Netekti mažiau praradimų – buvo jų naujas atradimas.

Atrask ir tu…

Mąstyti reikia. Mąstumas – tai dialogas su savo mintimis, savo įsitikinimais, kurie neretai pasensta greičiau nei žmogus.

Apie tai diskutuojame energetiniuose seminaruose, individualizuotuose kursuose, kuriuos, jei pajausite poreikį, visada galite užsisakyti rašydami, skambindami el. p. JeronimasL@gmail.com, tel. 8 687 75147. Visada galite pasisvečiuoti ir mūsų dosnioje energetinėmis mintimis svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt.

Galite užsisakyti grupinius energetinius seminarus, individualius tikslinius kursus-energetines pratybas.

Kartais mažas energetinis impulsas, kaip ir mažas džiaugsmas, gali esmingai pakeisti Tavo gyvenimą. El. p. JeronimasL@gmail.com, tel.8 687 75147.  

Related posts