ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS – KELIAI, ORO PROGNOZĖ # WWW.DIRST.LT P.<826/977> APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021-11-29

ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS

826/977

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 11 – 29

APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS

LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

      Kelių būklė ir eismo sąlygos

2021-11-29   06:00

Eismo sąlygas sunkina mišrūs krituliai! Būkite budrūs!

Ši rytą dėl nakties metu prasidėjusios šlapdribos, pereinančios į snygį, sudėtingesnės eismo sąlygos šiaurės rytų ir rytų Lietuvoje, taip pat Tauragės, Lazdijų, Mažeikių, Skuodo, Jonavos, Kaišiadorių ir Prienų rajonuose. Čia Valstybinės reikšmės kelių dangos vietomis padengtos šlapio arba pažliugusio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Kupiškio rajone krašto ir rajoninių kelių danga vietomis padengta puraus sniego sluoksniu iki 10 cm storio. AB „Kelių priežiūra“ apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis drėgnos.  

Oro temperatūra nuo 0 iki 1 laipsnio šilumos.

##

Dieną eismo sąlygas sunkins snygis, pustymas ir plikledis. Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomi krituliai, daugiausia snygis. Daug kur snigs smarkiai. Vietomis formuosis plikledis. Pustys, vakariniuose rajonuose vietomis kils pūga. Vėjas šiaurės, 7–12 m/s, Vakarų Lietuvoje kai kur gūsiai 15–18 m/s. Temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 šilumos. 

Related posts