ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS – KELIAI, ORO PROGNOZĖ # WWW.DIRST.LT P.<869/1020> APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021-12-09

ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS

869/1020

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 12 – 09

APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS

LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

      Kelių būklė ir eismo sąlygos

2021-12-09  06:00

Keliuose yra slidžių ruožų! Būkite budrūs!

Lietuvoje sudėtingesnės eismo sąlygos yra Radviliškio ir Kretingos rajonuose, kur slidžių kelių ruožų yra visuose keliuose, Kretingos rajone eismo sąlygas sunkina plikledis. Kitur šalyje magistraliniai keliai daugiausia sausi, vietomis drėgni. Krašto keliai ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai šiaurės vakarų, šiaurės ir rytų Lietuvoje vietomis su sniego provėžomis. AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje išlieka kai kur padengti plonu puraus ar prispausto sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 11 iki 16 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną snygio nenumatoma. Vėjas rytų, pietryčių, 8–13 m/s, Kuršių nerijoje gūsiai 15 m/s. Oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio. 

Related posts