ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS – KELIAI, ORO PROGNOZĖ # WWW.DIRST.LT P.<939/1090> APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE # 2021-12-27

ŠALIES/VILNIAUS APSKRITIES/ELEKTRĖNŲ KRAŠTO AKTUALIJOS

939/1090

Informacijos šaltinis: eismoinfo.lt

Portale paskelbta: 2021 – 12 – 27

APIE EISMO SĄLYGAS, ORUS

LIETUVOJE, VILNIAUS KRAŠTE

Aktuali šaltinio informacinė medžiaga: 

      Kelių būklė ir eismo sąlygos

2021-12-27  06:00 

Vietomis eismo sąlygas sunkina plikledis! Būkite budrūs!

Dėl buvusio ir vietomis besitęsiančio snygio sudėtingos eismo sąlygos šiuo metu yra beveik visoje Lietuvoje. Vilniaus ir Kauno apskrityse bei Vilkaviškio rajone vietomis eismo sąlygas sunkina plikledis. Pagrindiniai valstybinės reikšmes keliai daugiausiai šlapi, vietomis su pažliugusio sniego provėžomis. Krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai provėžoti, slidūs, daug kur padengti pažliugusio, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 centimetrų storio. AB „Kelių priežiūra“ slidžius ir apsnigtus kelių ruožus barsto ir valo, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Rytų ir pietų Lietuvoje vietomis silpnas snygis, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną žymesnio snygio nenumatoma. Vietomis rūkas, šerkšnas. Oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio, o pajūryje nuo 0 laipsnių iki 2 laipsnių šilumos.

Related posts