I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1218> DIRST: VONIA AR DUŠAS I # 2022-05-11

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1218

DIRST: VONIA AR DUŠAS I

2022 – 05 – 11

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

Vyrauja nuomonė, kad voniai pirmenybę pirmiausia esą teikia moterys, nes dauguma jų mėgsta pasilepinti ilgomis vandens procedūromis. O štai vyrai labiau vertina dušą. Visa tai – banalūs stereotipai.

Idealiuoju atveju namuose turėtų atsirasti vietos ir voniai, ir dušo zonai, nes tiek vonia, tiek dušas turi savo pliusų ir galimybių. Vis dėlto dažniausiai tenka priimti nelengvą sprendimą ir pasirinkti arba vonią, arba dušą. Kita vertus, jei vonios kambarys nėra didelis, kelių kvadratinių metrų dušo zona automatiškai atrodo vienintelis tinkamas sprendimas…

Didžioji dalis šeimų, auginančių vaikus, rinkdamiesi tarp vonios ir dušo dažnai pirmenybę teikia voniai. Ko gero, dauguma tėvų patvirtintų, kad jų vaikams patinka turkštis vonioje, o maudyti vaiką vonioje ir patogiau, ir saugiau. Gyvūnų mylėtojams taip pat patogiau prausti savo augintinius vonioje. Tik tokiu atveju renkantis vonią reiktų atkreipti dėmesį į jos medžiagiškumą – atspariausios įvairiems subraižymams ir paviršų pažeidimams yra plieninės, o ne akrilinės ar akmens masės.

Related posts