I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1318> DIRST: APIE KVEPALUS MOTERIMS I # 2022-05 27

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1318

DIRST: APIE KVEPALUS MOTERIMS I

2022 – 05- 27

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

KAIP MOTERIMS IŠSIRINKTI KVEPALUS  I

Kvepalai padeda pabrėžti moteriškumą, grožį, eleganciją, atskleisti savo asmenybę ar charakterio bruožus, gali pakelti nuotaiką, sužadinti prisiminimus, sukurti paslaptingąją atmosferą.

Išsirinkite tinkamiausią kvapą. Kvepalai tarsi meno kūrinys. Tai skirtingų kvapų, vadinamų natomis, kompozicija, kuri lemia kvepalų aromatą. Natos komponuojamos trimis sluoksniais: bazinės, vidurinės arba širdies, viršutinės natos. Tai, kaip jos suderintos tarpusavyje, lemia specifinį, būtent tiems kvepalams būdingą aromatą.

Prieš įsigyjant reikėtų išsiaiškinti, kokio tipo kvepalai patinka labiausiai. Tai galima padaryti uostant įvairių rūšių kvepalus ir pasidomint, kokios bazinės natos juos sudaro. Tai padės renkantis tinkamiausią kvapą.

Kvapo stiprumas priklauso nuo koncentracijos. Kvepalai yra kvapų ekstrakto, alkoholio ir vandens mišinys. Kiek to ekstrakto yra pasirinktuose kvepaluose, parodo koncentracija. Kuo ši didesnė, tuo kvepalai stipresni ir ilgiau išliekantys. Savaime suprantama, kad didesnės koncentracijos kvepalai brangesni, kadangi juose daugiau grynų kvepalų.

Related posts