I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P. <97> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „PASKUTINIS SUSITIKIMAS“ IV DALIS MISIJOS PRADŽIA # 2022-06-02

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

97

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-06-02

PASKUTINIS SUSITIKIMAS  IV

MISIJOS PRADŽIA

Rugilė gyveno bazėje. Kareivinėse, kaip pasakytų žemiečiai. Mokėsi daugybės dalykų: priedangos būdai, skverbimosi keliai, stebėjimo formos, taipogi kalbos ir kt.

Ir štai – metas! Atėjo jos valanda! Teks skverbtis į Žemės struktūras. Konkrečiai – į vieną iš Kanados slaptųjų tarnybų. Rugilė – operatyvinė Amazonė!

Kelionės į tą planet išvakarėse ją ir dar tris operatyvines Amazones, paruoštas skverbimuisi į Žemę, priėmė tuometinė Pirmtakų Princesė Simona, kuri palinkėjo sėkmės bei veržlumo.

Štai Rugilė – Džesika jau erdvėlaivyje. Su ja kartu trys merginos, trys Amazonės. Salgija, Reguna ir Sinata.

Kuri kur skverbsis, viena kitai nepasakoja. Negalima.

Kiekvienai operatyvinei Amazonei numatyta išsilaipinimo vieta. Kapsulė nutupdo Amazonę pagal numatytas koordinates ir grįžta į 15 kilometų aukštyje laukiantį erdvėlaivį. Vėliau desantuoja pagal koordinates kitą Amazonę…

Rugilė žinojo, jog kapsulė ją nugabens į Kiprą. Pagal legendą ji ten ilsėjosi prieš paskyrimą į tarnybą.

Savaitė skrydžio praėjo nepastebimai. Merginos bendravo nedaug, kalbėjo  tik apie šį bei tą. Pažinčių bei draugysčių nereikia, vargu ar jos susitiks Žemėje. O jeigu ir susitiks, tai neturi teisės atpažinti viena kitos.

Ten operatyvinės Amazonės privalo ne tik vaidinti žemietes, bet ir jaustis jomis, o tai, kas buvo anksčiau, reikia pamiršti, išskyrus įgytas žinias bei įgūdžius, suprantama.

Po kelių parų Rugilė išvydo mėlynąją planetą Žemę. Netrukus erdvėlaivio kapsulė nugabeno ją į Kiprą.

Ten ji savaitėlę pagyveno viešbutyje (adaptacija praėjo sėkmingai). Paskui lėktuvu nuskrido į Londoną, o jau iš ten – į Kanadą.

Taip 2008 metais operatyvinei Amazonei Rugilei („kanadietei Džesikai“) prasidėjo operatyvinė misija Kanadoje.

(B. d.)

Related posts