I.: PRAKTINĖS ŽINIOS/SVEIKATA # RED.P.<6764> D.: APIE SPALVŲ ĮTAKĄ ŽMOGUI III # 2023-03-13

I.: PRAKTINĖS ŽINIOS/SVEIKATA

ROMUALDO ČERNECKIO

 

(RED.P.)

6764 

D.: APIE SPALVŲ ĮTAKĄ ŽMOGUI III 

PARUOŠĖ ROMUALDAS ČERNECKIS

2023-03-13

Šaltinis: 2023 METŲ KALENDORIUS

SPALVŲ ĮTAKA ŽMOGAUS ORGANIZMUI III

Žalia. Žalia spalva yra harmonijos ir vaisingumo spalva. Ja gydomi nervų sistemos sutrikimai ir širdies ligos. Ši spalva suteikia pusiausvyrą emocijoms, ramina jausmus. Žalia yra laikoma viena stipriausių gydančių spalvų, nes stimuliuoja augimą, padeda gydant lūžusius kaulus bei atnaujina pažeistus audinius. Žalia padeda nėščioms moterims nusiraminti ir atsipalaiduoti.

Violetinė. Violetinė spalva grąžina pusiausvyrą, ramina bei migdo. Tai tarsi tonikas kūnui. Jeigu violetinės bus per daug, pasijusite nuvargę.

Sidabro. Ji padeda iš organizmo išvaryti visas ligas, negalavimus, mažinti antsvorį. Sidabro spalva gali būti gydomas kraujo vėžys.

Aukso. Aukso spalva yra stipriausia iš gydomųjų spalvų. Ji tokia stipri, jog kai kurie žmonės jos netoleruoja. Aukso spalva stiprina bioenergetinį lauką.

Juoda. Ši spalva rečiausiai naudojama kaip terapinė priemonė. Ji padeda ypač sunkiomis akimirkomis, kai belieka tik susitaikyti su Dievu, nurimti. Juodos spalvos gamtoje nėra, taigi tai tuščia, dažnai skausminga erdė.

##

##

Related posts