I. PRAKTINĖS ŽINIOS
JONO PAULAUSKO
1020
D.: APIE KOTLETUS IR PLASTIKINĮ BUTELĮ
JONAS PAULAUSKAS
2024-05-15
ŠALTINIS: INTERNETO ERDVĖ (MINDAUGAS BRUŽAS)
Kodėl ruošiant kotletus reikalingas plastikinis butelis?
Dirbdami su malta mėsa kai kurie virėjai naudoja plastikinį butelį. Šį metodą verta pritaikyti daugeliui, nes butelis leidžia gauti nestandartinės formos kotletus / dešreles.
Kaip pasigaminti dešreles naudojant plastikinį butelį?
Reikia paimti plastikinį butelį, nupjauti dugną ir pripildyti maltos mėsos. Tada nusukite butelio dangtelį ir kumščiu pradėkite spausti mėsą. Iš kaklelio į lėkštę pradės kristi nestandartinės formos dešrelės.
Žinoma, tokias “dešreles” galima formuoti ir rankomis. Tačiau butelis leidžia tai padaryti daug greičiau. Be to, kepinių forma bus taisyklingesnė.
Paruoštus gabalėlius sudėkite į keptuvę. Jei norite, patiekalą galite ne tik kepti, bet ir troškinti padaže su daržovėmis.
##