I.PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO
11559
D.:APIE GARSTYČIAS
II
Temą paruošė ROMUALDAS ČERNECKIS
Šaltinis: 2024 metų kalendorius
2024 – 10 -20
GARSTYČIOS VIRTUVĖJE
II
Troškinta kiauliena garstyčių padaže
Reikės: 700 g kiaulienos, didelio svogūno, skiltelės česnako, 200 ml grietinės, 2 šaukštų grūdėtųjų garstyčių, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį, 3 gvazdikėlių, aliejaus kepti.
Gaminimas: mėsą supjaustykite, svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Kiaulieną kepkite, kol taps šviesi, suberkite svogūną ir maišydami kaitinkite apie 15 min. ant vidutinės kaitros. Grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir išspaustu česnaku. Gautą padažą supilkite ant mėsos, pridėkite gvazdikėlių ir sumažinkite kaitrą. Paskaninkite prieskoniais, išmaišykite ir troškinkite 30 min.
SKANAUS!
##

##








