I.PRAKTINĖS ŽINIOS
ROMUALDO ČERNECKIO
(RED.P.)
12041
D.:APIE GRIKIUS VIRTUVĖJE
I
Temą paruošė ROMUALDAS ČERNECKIS
Šaltinis: 2024 metų kalendorius
2024 – 12 -11
Grikių košė su špinatais ir pievagrybiais
Reikės: 250 g grikių, 150 g špinatų (šviežių, šaldytų arba konservuotų), 200 g pievagrybių, svogūno, 1-2 skiltelių česnako, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį, 360 g vandens, aliejaus kepti.
Gaminimas: grikius nuplaukite ir sumaišykite su špinatais. Virkite pasūdytame vandenyje. Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūnus su česnakais ir pievagrybiais, sumaišykite su koše. Paskaninkite pipirais.
##
##