PORTALO WWW.DIRST.LT  KRONIKOS / KŪRYBA: GYVUOKIME, SAUGOKIME JAUKŲ WWW.DIRST.LT  ŽIBURĖLĮ! # 2020 – 07 – 29

PORTALO WWW.DIRST.LT  KRONIKOS / KŪRYBA

GYVUOKIME, SAUGOKIME JAUKŲ

WWW.DIRST.LT  ŽIBURĖLĮ!

JERONIMAS LAUCIUS, rašytojas pozityvistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės“ (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas – linkėdamas FORTŪNIŠKOS gyvenimo meilės ir sėkmės

 

2020 – 07 – 29

WWW.DIRST.LT TEŠVIEČIA

Nors mūsų sparčiai besikeičiantis būties tempas ir kartu su juo gyvenimo būdas keičia ir rašytojų, autorių galimybes spausdintis, skleisti savo kūrybines idėjas, bet, ačiū Dievui, atsiranda tokių nesavanaudiškų humanistų, kurie leidžia, spausdina pelno neduodančią kūrybą, tuo įkvepia autorius kūrybiniam išlikimui.

Vienas toks spaudos entuziastas yra Romualdas Černeckis, prieš tris metus įsteigęs portalo www.dirst.lt. internetinį leidinį „Skvarbus žvilgsnis į būtį“. Dalyvauti to laikraščio leidybos procese Romualdas pakvietė ir mane. Jame nuolat spausdinu naujausius vaistažodžius, energetinius Fortūnos receptus, dalinuosi su skaitytojais savo mintimis apie mūsų gyvenimo apraiškas.

 

Liepos pabaigoje mes, WWW.DIRST.LT leidinio kūrybinės grupės nariai ir bičiuliai, iškilmingai paminėjome „Skvarbus žvilgsnis į būtį“ trejų metų jubiliejų. Buvo miela pabendrauti su laikraščio draugais, vyraujant kūrybinei atmosferai,  pasidalinti savais išgyvenimais, planais kaip išsaugoti kūrybinę dvasią vis globaliau nutolinant žmones nuo prigimtinio poreikio skaityti, ieškoti  gyvenimo pažintinės dvasios ir energijos.

Gyvuok, Romualdai, saugok jaukų DIRST žiburėlį!

Related posts