I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <500 / 611> GAMINAME SU AVOKADU (II) # 2022 – 01 – 23

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

500 / 611

PARUOŠĖ ROMUALDAS ČERNECKIS

2022 – 01 – 23

Šaltinis: 2022 METŲ KALENDORIUS

GAMINAME SU AVOKADU (II)

Avokadų padažas

Reikės: 2 prinokusių avokadų, raudono svogūno, ½ vidutinio dydžio prinokusio pomidoro, aitriosios paprikos, valgomojo šaukšto laimo (žaliosios citrinos) sulčių, po žiupsnį druskos ir juodųjų pipirų.

Gaminimas: į dubenį sudėkite nuluptus ir į keturias dalis perpjautus prinokusius avokadus. Įberkite žiupsnį druskos, juodųjų pipirų ir sutrinkite avokadus iki vientisos masės. Smulkiai supjaustyite svogūną, pomidorą ir aitriąją papriką, sudėkite į dubenį, įdėkite valgomąjį šaukštą šviežiai spaustų laimo sulčių. Viską gerai išmaišykite.

Sveikuoliški kiaušiniai su avokadų įdaru

Reikės: 6 kiaušinių, avokado, valgomojo šaukšto natūralaus jogurto, 2 arbatinių šaukštelių garstyčių, arbatinio šaukštelio vyno acto, pusės arbatini šaukštelio druskos, žiupsnio juodųjų pipirų, svogūno, ryšulėlio svogūnų laiškų.

Gaminimas: virtus kiaušinius perpjaukite išilgai perpus ir iš baltymų puselių išimkite trynius. Baltymų puseles išdėliokite didelėje lėkštėje.

Pagaminkite įdarą: trynius dėkite į dubenį, į jį suberkite pjaustytą avokadą, sutrinkite iki vientisumo. Dėkite jogurtą, garstyčias, pilkite actą, berkite druską, žiupsnį pipirų. Gerai išmaišykite. Baltymų puseles pripildykite įdaro, pabarstykite kapotais svogūno laiškais.

Related posts