I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P. <25> „STRĖLĖ“ FANTASTINIS ROMANAS „APSIVALYMAS“ 18 DALIS # 2022 – 01 26

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

25

FANTASTINIS ROMANAS

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022 – 01 – 26

 „APSIVALYMAS“ 18 DALIS

NĖRA MUMS SVETIMO, NES VISKAS MŪSŲ!

Zuki augo kaip labai gabi mergaitė. Ji ne tik puikiai mokėsi mokykloje, bet ir baigė ją dviem metais anksčiau už savo bendraamžius.

Lariados pastangos treniruojant Zuki davė puikių rezultatų – jau būdama 14 metų Zuki tapo Pirmtakų Amazone, dažnai kalbėdavo Amazonių Sueigose.

Būdama 15 metų Zuki baigė mokyklą ir jai buvo skirta misija vadovauti pagrindiniam Pirmtakų Planetos miestui. Kalbant žemiečių sąvokomis, ji tapo sostinės mere.

Savo laisvalaikį Zuki leisdavo namuose. Ji būdavo laiminga, kai kartu su Princese Lariada surasdavo laisvo laiko ir galėdavo ne tik pabendrauti, bet ir pakeliauti z-erdvėlaiviu po įvairius planetos regionus, su ietimis pamedžioti plėšriausias planetos reptilijas – rausvuosius krokodilus.

Zuki sukako 15 metų. Ir čia Tęstinumo paslaptis?

Juk Lariada taipogi buvo būtent 15-os metų, kai ji, pabudusi nuo trenksmų ir žaibų, pabėgo iš ragatų prieglaudos ir atsidūrė nuostabiosios Amazos glėby.

Būdama būtent 15-os metų Lariada pradėjo įnirtingai treniruotis, tapo narsiąja karžyge, kartu su kitomis narsiomis merginomis pradėjo kovą už planetos apsivalymą ir atgimimą.

Ne viskas klostėsi iš karto. Tačiau Lariados, kaip būsimosios Pirmtakų Princesės, formavimasis prasidėjo būtent tada, kai jai tebuvo penkiolika metų.

O štai dabar mažytei Zuki (Lariada visada ją taip vadins) jau penkiolika metų. Ir ji taipogi negaili jėgų Pirmtakų Planetos prisikėlimui iš pelenų.

Zuki jau mergina. Ji ir Lariada – puikios draugės, bendramintės, narsiosios Amazonės.

Lara! Zuki! Lara! Zuki!

Lariada negalėdavo atsidžiaugti Zuki veržlumu.

Kartą Zuki ištarė:“Žinai, Lara, nėra mums kitų pasaulių, nes yra mūsų pasaulis! Ir žengsime mes į Visatą ne su taika, o su ietimis!“

Lariada džiaugėsi iš visos širdies. Ne veltui, ne veltui, ne veltui! Ne veltui ji užaugino šią nuostabią merginą, geriausiąją savo draugę ir garbingąją įpėdinę! Pagal pirmapradį atvaizdį savąjį…

Zuki! Lara! Zuki! Lara!

Mes išties atsakome už savąją Civilizaciją. O svetimieji, jei tik mes juos aptiksime…

Mes – ne snarglėtieji pacifistai, kasantys sau vergo duobe, mes Narsiosios Pirmtakų Amazonės! Ir nėra mums svetimo, nes viskas mūsų.

Dėka mūsų galios. Mūsų veržlumo. Mūsų Narsos.

(B.d.) 

Related posts